Royal Canin Babycat Instinctive Mousse Kat 195 gr

4,090 - 133,990
Bestel nu direct voor € 4,09

Royal Canin Mother & Babycat Mousse - Kitten-Kattenvoer - 195 g direct bestellen in onze webshop! Lekkere natvoeding voor de moederpoes en haar kittens Jonge kittens verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. Royal Canin Mother & Babycat Mousse is geschikt voor zowel drachtige als zogende poezen en kittens in de leeftijd van 1 tot 4 maanden. De voeding is zo samengesteld dat het voldoet aan de hoge energiebehoefte van de moederpoes en dat het de ontwikkeling van de kittens ondersteunt. Geef je kittens de perfecte start Voor jonge kittens is het belangrijk dat het immuunsysteem sterk wordt. Als ze nog heel klein zijn, krijgen ze beschermende antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum). Maar dit wordt na verloop van tijd zwakker, de mousse van Mother & Babycat bevatten o.a. vitamine C en E die het immuunsysteem ondersteunen. Ook aan de spijsvertering is gedacht, een combinatie van prebiotica (MOS) en goed verteerbare eiwitten zijn goed voor de darmflora. Daarnaast ondersteunen omega 3-vetzuren (DHA) de ontwikkeling van de hersenen en ogen. De mousse is niet alleen heel smakelijk, maar heeft ook een fijne, zachte textuur. Zo is de mousse makkelijk te eten voor de kittens en zorgt het bij de moederpoes voor extra vochtopname. De moederpoes en haar kittens hebben natuurlijk ook brokken nodig. Hiervoor hebben wij Royal Canin Mother & Babycat - Kitten-Kattenvoer () die in verschillende hoeveelheden beschikbaar zijn. Wanneer je kittens de 16 weken zijn gepasseerd, zullen hun voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kittens groeien hard en ze hebben veel energie nodig. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 16 weken over te stappen op producten voor kittens van Royal Canin. Royal Canin Mother & Babycat Mousse in het kort: * Voor kittens tot 16 weken oud en drachtige als zogende moederpoezen * Zorgt voor een sterk immuunsysteem * Ondersteunt de spijsvertering * Helpt bij het ontwikkelen van de hersenen en ogen * Smakelijke, zachte textuur * Bijpassende brokken zijn verkrijgbaar Waarom Royal Canin? Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor Royal Canin geldt dat kattenvoer met alle variabelen rekening moet houden, zoals leeftijd, fysiologie, ras, manier van leven en de individuele bijzonderheden van de kat. De gezonde voeding van Royal Canin Mother Babycat Kattenvoer baseert zich op de hoogste kwaliteitseisen van Royal Canin en houdt rekening met de speciale behoeftes van katjes in de eerste groeiperiode (spenen tot de vierde maand). Jouw kitten is nog geen kat. Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft jouw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer. De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16! Royal Canin Mother Babycat ultrazachte mousse is een voeding die speciaal is geformuleerd voor kittens in de eerste groeifase, welke een belangrijke overgangsfase is. Wanneer je jouw kitten een lekkere voeding geeft met goede smaak, geur en textuur, zorgt dit ervoor dat uw kitten deze voeding langdurig en instinctief verkiest. De natvoeding heeft een romige, mousseachtige textuur die jouw kleine kitten helpt bij de overgang van melk naar vaste voeding Makkelijk te kauwen - de romige mousseachtige textuur helpt bij het omschakelen van melk naar vaste voeding Gezondheid vitaliteit - Gevoelig voor de spijsvertering van spenende kittens Voordelen van droogvoeding: Brokken: Concentratie van voedingsstoffen en een textuur met poetseffect op de tanden voor positieve resultaten inzake mondhygiëne. Voordelen van natvoeding / ultrazachte mousse: Natuurlijk vocht help het risico op problemen met de urinewegen te voorkomen en houdt een gezond gewicht aan. Passend droogvoer voor Royal Canin Mother Babycat vind je hier: Royal Canin Mother Babycat (Zooplus.nl)

Royal Canin Mother & Babycat Mousse Tijdens de eerste 3 weken van hun leven zijn kittens afhankelijk van de moedermelk. Vervolgens beginnen ze belangstelling te tonen voor halfvast voedsel, waarbij ze eerst likken aan wat moeder aan het eten is, en dan leren kauwen. Daarom is het aangewezen om drachtige en zogende moederdieren een voeding te geven die afgestemd is op hun unieke voedingsbehoeften en die van hun kittens. Royal Canin Mother & Babycat ultrazachte mousse is speciaal aangepast aan de hogere energiebehoefte van de moederkat tijdens de dracht en de lactatie. De smakelijke, zachte textuur is optimaal voor zogende kittens tot 4 maanden oud. Pasgeboren kittens krijgen beschermende antilichamen via de eerste moedermelk, colostrum genaamd, maar deze bescherming verzwakt met de tijd. Royal Canin Mother & Babycat ultrazachte mousse bevat een complex voedingsstoffen met onder andere vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. De formule is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA) om de ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen en om een gezond zicht te ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten helpt Royal Canin Mother & Babycat ultrazachte mousse ook een gezond evenwicht in de darmflora te ondersteunen voor een goede spijsvertering. Royal Canin Mother & Babycat ultrazachte mousse is niet alleen makkelijk te eten voor jonge kittens, maar helpt de zogende moeder ook om extra vocht binnen te krijgen om de melkproductie te ondersteunen. Wist je dat de voedingsbehoeften van kittens veranderen naarmate ze groeien? Na amper 16 weken hebben ze al voeding nodig die specifiek aangepast is aan hun voedingsbehoeften in de volgende groeifase. Daarom raden wij aan om dan over te stappen op producten uit het gamma Royal Canin Kitten. Eigenschappen Een exclusieve, smakelijke textuur die kittens makkelijk kunnen opeten Een complex van voedingsstoffen om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen Omega 3-vetzuren (DHA) om de ontwikkeling van de hersenen te ondersteunen Prebiotica en hoog verteerbare eiwitten om een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen Geschikt voor Kittens tot 4 maanden leeftijd en de zogende poes Smaak Vleessmaak Inhoud 12 x 195 gram Samenstelling Vlees en dierlijke bijproducten, oliën en vetten, granen, melk en melkbijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, gist. Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 10,5%, ruw vet: 5,5%, ruwe as: 1,7%, ruwe celstof: 0,8%, vochtgehalte: 78,7%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine D3: 120 IE, ijzer (3b103): 5 mg, jodium (3b202): 0,4 mg, koper (3b405, 3b406): 3,3 mg, mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 1,5 mg, zink (3b603, 3b605, 3b606): 15 mg. (Medpets.nl)

Royal Canin Mother & Babycat Mousse (195 g) is een heerlijke mousse voor kittens en zogende moederpoezen. Helpt bij de overgang naar vaste voeding * Ondersteunt ontwikkeling immuunsysteem * Bevordert ontwikkeling van de hersenen * Voor kittens vanaf het spenen tot leeftijd van 4 maanden (Brekz.nl)









Categorie
EAN(s)
900357931166; 9003579311660; 9003579019993
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat Mousse - Kitten-Kattenvoer - 195 g
€ 9,08
Thuiswinkel Waarborg
12x195g Mother & Babycat Royal Canin Kattenvoer
€ 34,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat Mousse - 12 x 195 g
€ 39,35
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mother & Babycat - Kattenvoer voor kittens vanaf het spenen tot 4 maanden 12 x 195 gram blikjes
€ 39,70
Royal Canin Mother & Babycat Mousse kattenvoer 1 tray (12 x 195 g)
€ 42,49