Home > Hondensnacks > Rodi > Rodi Worst Kip & Kaas 400 gr
Thursday, 28 March 2024

Rodi Worst Kip & Kaas 400 gr

2,410 - 31,950
Bestel nu direct voor € 3,65

Rodi Worst Kip & Kaas Deze heerlijke snacks van Rodi met kip en kaas laten jouw hond smullen! Deze rauwe voeding is in de verpakking gestoomd, waardoor deze nog rijker van smaak is. Daarnaast zorgt het stomen er voor dat de snack ook nog eens gezond is voor jouw hond. De ideale snack van Rodi kan ook goed gebruikt worden om het toedienen van medicijnen te vergemakkelijken. Na openen van de worst is deze nog 5 dagen houdbaar. Wil jij de worst langer bewaren? De worst kan ook in delen ingevroren worden voor later gebruik! Eigenschappen Bereid met 75% verse kip Ook geschikt als complete maaltijd Ideaal als tussendoortje of beloning tijdens training Gebruik Voor pups tot 12 maanden geldt: ongeveer 50 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag. Voor volwassen honden vanaf 12 maanden geldt: ongeveer 25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag.Verdeel de dagelijks hoeveelheid voeding over meerdere maaltijden per dag. Onze voedingsadvies is een richtlijn, pas de hoeveelheid aan wanneer de conditie van je hond hier om vraagt. Zorg daarnaast dat er altijd vers water beschikbaar is. Smaak Kip en Kaas Inhoud 15 x 400 gram Samenstelling Vlees en dierlijke bijproducten (75% verse kip), granen, melk en melkbijproducten (4% verse kaas (bewerkt), mineralen. Analytische bestanddelen Eiwit: 16%, ruwe celstof 0,5%, vetgehalte 10%, ruwe as 4%, vochtgehalte 63%, calcium 0,45%, fosfor 0,3%. (Medpets.nl)

Rodi Worst Kip met Kaas Rodi Worst Kip met Kaas is heerlijke worst op basis van 75% kip waar je hond zeker van zal smullen. Deze worst vormt een complete en gezonde voeding voor je hond, maar is ook prima te gebruiken als een lekker beloning bij het trainen, bij het toedienen van medicijnen of om de dagelijkse voedingsmakelijker te maken. * Bereid met 75% verse kip * Bereid met verse kaas * Lekker als beloning (Plein.nl)

Rodi Kip Kaas Worst wordt geproduceerd volgens een oud origineel recept. De op het dier afgestemde samenstelling bevat 75% vers kippenvlees. Daardoor is de worst een lekker hapje voor elke viervoeter en een bron van hoogwaardige eiwitten! Er zit lekkere kaas bij en waardevolle vitamines, mineralen en sporenelementen. Een portie schapenvet, met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren kan bovendien de huid- en vachtgezondheid bevorderen en de spijsvertering ondersteunen. Dankzij de evenwichtige receptuur kan Rodi Kip Kaas Worst als complete maaltijd dienen. Als alternatief kunt u hem in kleine stukjes snijden en als tussendoortje of als beloning tijdens sport en spel gebruiken. Erg handig: De gebrouwen worst kan buiten de koelkast in gesloten toestand worden bewaard. Daardoor is de worst ideaal voor onderweg en op reis als er geen vers vlees beschikbaar is. De worst is vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, antioxidanten en suiker. Daardoor is de Rodi-worst qua voedingswaarde goed voer voor jouw hond. Het is ook geliefd onder fokkers. Rodi Kip Kaas Worst in één oogopslag: Maaltijd of tussendoortje voor honden Rijk aan eiwitten: dankzij een hoog aandeel aan vers kippenvlees (75%) Met verse kaas: voor een onweerstaanbare smaak Evenwichtige receptuur: met vitamines, mineralen sporenelementen Bevat schapenvet: rijk aan energie, onverzadigde vetzuren vitale stoffen, bevordert de gezondheid van de huid vacht, ondersteunt de spijsvertering Zonder: kunstmatige smaak-, geur- kleurstoffen, antioxidanten suiker Veelzijdig inzetbaar: geschikt als complete maaltijd, tussendoortje of als beloning tijdens de training Ongekoeld bewaren: ideaal voor onderweg op reis, na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast Gemakkelijk te snijden: gemakkelijk te verdelen in geschikte porties Hoge acceptatie: met hartige ingrediënten, geproduceerd volgens een bewezen origineel recept Geliefd onder fokkers: qua voedingswaarde verstandige samenstelling (Zooplus.nl)

Rodi Worst kip met kaas voor de hond is een smakelijke hondenworst met kip en kaas en is geschikt voor iedere volwassen hond. Elke worst bevat 400 gram. Ideaal als trainingssnack, maar ook te gebruiken als maaltijd.  * Rijk aan kip (75%) * Toegevoegde vitaminen en mineralen * Blijft lang vers (Brekz.nl)











Categorie
Merk
EAN(s)
8710429015784
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Worst Kip & Kaas - 400 g
€ 3,65
Rodi Worst Kip-Kaas 400 gr
€ 6,31
Thuiswinkel Waarborg
Rodi Kip & Kaas Worst - 400 g
€ 7,48
Rodi Worst kip met kaas voor de hond 3 x 400 g
€ 8,90