Proplan Puppy Large Breed Robuust 12 kg

44,160 - 97,490
Bestel nu direct voor € 44,16

PRO PLAN hondenvoer in een nieuw design en met verbeterde recepten! Als super-premium hondenvoer staat Pro Plan voor buitengewone wetenschappelijke expertise om honden te helpen een zo lang en gelukkig mogelijk leven te leiden. PURINA voedingsdeskundigen en dierenartsen doen intensief onderzoek om innovatieve PRO PLAN recepten te ontwikkelen om de gezondheid van dieren te versterken. Zo zijn de meeste PRO PLAN Dog Adult producten nu gebaseerd op de unieke PRO BIFIDUS formule. Tijdelijke aanbieding! Krijg nu bij bestelling van 10 kg of 12 kg tijdelijk 2 kg gratis! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1426036 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)

Pro Plan Large Robust Puppy Healthy Start met kip hondenvoer is voer voor puppy's van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Het voer kan gegeven worden tot een leeftijd van 24 maanden. * Ondersteunt de natuurlijke weerstand * Bevat alle belangrijke voedingstoffen * Ondersteunt de groeiende gewrichten (Brekz.nl)



Pro Plan Puppy Large Robust Healthy Start KipComplete voeding voor puppy's van grote rassen met een robuuste bouw.Pro Plan Puppy Large Robust Healthy Start Kip (voorheen OptiStart) bevat alle voedingsstoffen die een puppy nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. Deze formule bevat Healthy Start®, een combinatie van ingrediënten met onder anderen colostrum, een voedingsstof welke aanwezig is in de eerste moedermelk en helpt de natuurlijke afweer van de puppy te versterken.Rijk aan kip van hoge kwaliteit. Deze voeding is samengesteld door Purina deskundigen om gezonde gewrichten, de lange termijn gezondheid en de natuurlijke weerstand te helpen ondersteunen. * Efficiënt immuunsysteem * Volledige tandverzorging * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal samengesteld voor honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw (Plein.nl)

Deze brok van ProPlan is een complete voeding voor puppies van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw, tevens geschikt geschikt voor zwangere of zogende teven. Bevat een combinatie van L-carnitine met een optimale balans eiwit en vet. (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Dog Puppy Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Is jouw hond ook de hele dag actief? Speciaal voor puppy's van grote rassen met een robuuste bouw is er de Purina Pro Plan Healthy Start voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen die geschikt zijn voor honden met een actieve levensstijl en het ondersteunt de ontwikkeling van het immuunsysteem van je puppy. * Geschikt voor puppy's van grote rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Goed voor gezonde gewrichten en gebit. Gezonde ingrediënten Voor een actieve hond is het belangrijk dat de gewrichten ondersteunt worden. De Purina Pro Plan Dog Puppy Robust bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. De voedingsstoffen dragen ook bij aan gezonde gewrichten en gezonde gebitsverzorging. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Healthy Start is verkrijgbaar in 3kg en 12 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120341
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12 kg Large Robust Puppy Healthy Start Purina Pro Plan Hondenvoer
€ 44,16
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Healthy Start Puppy Large Robust - Hondenvoer Droog - Kip - 12 kg
€ 48,59
Pro Plan Large Robust Puppy Healthy Start met kip hondenvoer 12 kg
€ 49,04
Pro Plan Puppy Large Robust Healthy Start Kip 12 kg
€ 58,85
Proplan - Large Robust Puppy
€ 58,99
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Puppy Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 62,95