Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Performance Kip 14 kg
Friday, 29 March 2024

Proplan Performance Kip 14 kg

50,560 - 109,990
Bestel nu direct voor € 50,56

PRO PLAN hondenvoer in een nieuw design en met verbeterde recepten! Als super-premium hondenvoer staat Pro Plan voor buitengewone wetenschappelijke expertise om honden te helpen een zo lang en gelukkig mogelijk leven te leiden. PURINA voedingsdeskundigen en dierenartsen doen intensief onderzoek om innovatieve PRO PLAN recepten te ontwikkelen om de gezondheid van dieren te versterken. Zo zijn de meeste PRO PLAN Dog Adult producten nu gebaseerd op de unieke PRO BIFIDUS formule. Tijdelijke aanbieding! Krijg nu bij bestelling van 10 kg of 12 kg tijdelijk 2 kg gratis! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1426036 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)

Pro Plan Adult Performance met kip hondenvoer is een voeding die speciaal is ontwikkeld voor honden met een verhoogde energiebehoefte, zoals werkhonden of honden die veel sporten. * Bevordert het spierherstel * Hoog eiwit- en vetgehalte * Verhoogt het uithoudingsvermogen (Brekz.nl)



Pro Plan Optipower Adult PerformanceComplete voeding voor actieve volwassen honden van alle rassen. Ook geschikt voor drachtige of zogende teven. (voorheen OptiPower)Performance bevat een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die het uithoudingsvermogen vergroot en een snel herstel van de spieren en de gezondheid van de gewrichten ondersteunt, zodat ze volop kunnen genieten van hun actieve levensstijl. De voeding is speciaal ontwikkeld voor honden met een bijzonder energieke levensstijl. Performance bevat belangrijke voedingsstoffen, die het uithoudingsvermogen verhogen en snel spierherstel ondersteunt en bijdraagt aan de gewrichtsgezondheid. Dit is te danken aan hoge eiwitgehalten en vet en omega-3 vetzuren.De voeding is rijk aan kip van hoge kwaliteit en is samengesteld met gerichte voordelen die de goede gezondheid van de hond bevorderen. * Verhoogt het uithoudingsvermogen * Helpt bij snel herstel van spieren * Ondersteunt gezonde gewrichten * Alle voedingsstoffen die zogende teven nodig hebben * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
7613035122833
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12+2kg gratis! All Size Adult Performance Pro Plan Hondenvoer
€ 50,56
Pro Plan Adult Performance met kip hondenvoer 14 kg
€ 55,34
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult All Size Performance Adult - Honden Droogvoer - Kip - 14 kg
€ 56,69
Pro Plan Adult All Sizes Performance Kip 14 kg
€ 62,99