Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Light Kip 14 kg
Friday, 19 April 2024

Proplan Light Kip 14 kg

55,790 - 111,990
Bestel nu direct voor € 55,79

Honden smullen net zo graag als mensen. Het is dus makkelijk om een paar kilo aan te komen. Maar afvallen kan ook met plezier! Speciaal daarvoor is PURINA PRO PLAN All Sizes Adult Light/Sterilised (voorheen: OPTIWEIGHT) ontwikkeld. Het hondenvoer heeft een verlaagd vetgehalte om de calorie-inname te beperken. In ruil daarvoor bevat het een extra portie eiwit, wat weer het behoud van spiermassa ondersteunt. PURINA PRO PLAN All Sizes Adult Light/Sterilised voorziet je hond ook van veel vezels en complexe koolhydraten. Dit geeft je huisdier een vol en verzadigd gevoel tussen de maaltijden door. PURINA PRO PLAN All Sizes Adult Light/Sterilised in één oogopslag: Light droogvoer voor volwassen honden (vanaf 1 jaar) van alle rassen maten. Ideaal voor gecastreerde, gesteriliseerde en te zware honden Hoogwaardige stukjes kip: smakelijke, vetarme eiwitbron Ideale voedingsstoffencombinatie: met belangrijke mineralen, essentiële omega-3 vetzuren en vitamine D voor normale tanden en botten Gewichtsmanagement: ondersteunt gewichtsverlies en ideaal gewicht na een succesvol dieet Minder vet: vetarme formule, beperkt de calorie-inname Hoog eiwitgehalte: ondersteunt het behoud van spiermassa tijdens gewichtsverlies Snel verzadigingseffect: complexe koolhydraten en voldoende vezels, vermindert hongergevoelens Ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen Zonder kunstmatige kleurstoffen (Zooplus.nl)

Pro Plan Adult Light/Sterilised met kip hondenvoer is een complete diervoeding voor honden met (neiging tot) overgewicht. Een gezond gewicht en een goede spiermassa zijn belangrijk voor de gezondheid en kwaliteit van het leven van uw hond. * Ondersteunt een gezond gewicht * Laag in vet, met hoogwaardige eiwitten * Bevat alle essentiële voedingstoffen (Brekz.nl)

Pro Plan Adult All Sizes Light Sterilised KipComplete voeding voor volwassen honden van alle rassen met overgewicht en voor gesteriliseerde of gecastreerde honden. (Voorheen OptiWeight)Het voer is bereid met speciale voedingsstoffen en vezelgehaltes die helpen om de honger van honden te verzadigen, ondanks de lage calorieën en het lage vetgehalte. De nutritionele samenstelling van deze hondenvoeding stelt hondeneigenaren in staat de eetlust en honger onder controle te houden, terwijl het behoud van spiermassa en gezonde gewrichten wordt ondersteund.Light Sterilised is bereid met speciale voedingsstoffen en vezelgehaltes die helpen om de honger van honden te verzadigen, ondanks de lage calorieën en het lage vetgehalte. Het hoge eiwit- en complexe koolhydraatgehalte helpt gewichtsverlies en gewichtsbehoud te ondersteunen. De receptuur van de voeding bevat stukken kip van hoge kwaliteit en is geschikt voor zowel honden met overgewicht als honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. * Ondersteunt gezond gewichtsverlies * Helpt hongergevoel verminderen * Ondersteunt gezonde gewrichten * Helpt toekomstig gewichtstoename voorkomen (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog - All Size Adult - Light/Sterilised All Size Adult - Light/Sterilised is speciaal samengesteld voor volwassen honden die neigen naar overgewicht. Overgewicht vormt een extra belasting voor het hart van jouw hond en oefent mechanische druk uit op de gewrichten. Deze voeding bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vetten voor een doeltreffend gewichtsverlies. Het is speciaal samengesteld met zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen om de werking van het hart te ondersteunen en de gewrichten gezond te houden. Bekijk ook andere producten van Purina. Eigenschappen Laag in vet - Bevordert een gezond gewichtsverlies en helpt de vetvrije lichaamsmassa te behouden na sterilisatie Helpt een verzadigd gevoel te bevorderen dankzij het hoge eiwitgehalte, complexe koolhydraten en een aangepast vezelgehalte Bevordert tot 60% lichaamsvetverlies binnen 12 weken en daarna gezond gewichtsbehoud dankzij een hoog eiwitgehalte en laag vetgehalte, gecombineerd met een dagelijkse wandeling Geschikt voor Volwassen honden van alle soorten rassen met (aanleg tot) overgewicht. Smaak Kip Inhoud 3 of 14 kg Samenstelling Kip van hoge kwaliteit (15%) (inclusief rug en borst), tarwe, gedroogd gevogelte-eiwit, maïs, rijst (9%), gedroogde bietenpulp, sojameel, digest, maïseiwitmeel, maïsgrutten, tarwegluten, mineralen, visolie, dierlijke vetten. Analytische bestanddelen Eiwit: 27,0%, vetgehalte: 9,0%, ruwe as: 7,5%, ruwe celstof: 3,5%, taurine: 0,1%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vit A: 37000 IE/kg, Vit D3: 1200IE/kg, Vit E: 550 IE/kg, Vit C: 120 mg/kg, IJzer(II)sulfaat-monohydraat: (Fe: 140 mg/kg), Calciumjodaat, watervrij: (I: 2,2 mg/kg), Koper(II)sulfaat-pentahydraat: (Cu: 15 mg/kg), Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: (Mn: 52 mg/kg), Zinksulfaat-monohydraat: (Zn: 130 mg/kg), Natriumseleniet: (Se: 0,15 mg/kg). Technologische toevoegingsmiddelen Tocoferol extracten van plantaardige oliën: 5 mg/kg. (Medpets.nl)

Pro Plan Dog Adult Light Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden met overgewicht of honden die gesteriliseerd of gecastreerd zijn is er de Purina Pro Plan Light/Sterilised voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en vezels, waardoor je hond snel verzadigd is. * Geschikt voor volwassen honden met overgewicht of zijn gesteriliseerd of gecastreerd. * Bevat veel voedingsstoffen. * Laag in calorieën. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Light/Sterilised bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke smaak. Door de voedingsstoffen en vezels stilt het de honger en eetlust van je hond. De voeding is laag in calorieën en heeft een laag vetgehalte, waardoor het gewichtsverlies en gewichtsbehoud ondersteunt. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Light/Sterilised is verkrijgbaar in 3 kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
7613035122819
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan All Sized Adult Light/Sterilised - Honden Droogvoer - Kip - 14 kg
€ 55,79
Thuiswinkel Waarborg
14kg All Size Adult Light/Sterilised Optiweight Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 57,99
Pro Plan Adult Light/Sterilised met kip hondenvoer 14 kg
€ 59,49
Pro Plan Adult All Sizes Light Sterilised Kip 14 kg
€ 59,99
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - All Size Adult - Light/Sterilised - Kip - 14 kg
€ 63,75
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Light Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 66,95