Proplan Adult Sensitive Zalm & Rijst 14 kg

48,850 - 109,990
Bestel nu direct voor € 48,85

PRO PLAN hondenvoer in een nieuw design en met verbeterde recepten! Als super-premium hondenvoer staat Pro Plan voor buitengewone wetenschappelijke expertise om honden te helpen een zo lang en gelukkig mogelijk leven te leiden. PURINA voedingsdeskundigen en dierenartsen doen intensief onderzoek om innovatieve PRO PLAN recepten te ontwikkelen om de gezondheid van dieren te versterken. Zo zijn de meeste PRO PLAN Dog Adult producten nu gebaseerd op de unieke PRO BIFIDUS formule. Tijdelijke aanbieding! Krijg nu bij bestelling van 10 kg of 12 kg tijdelijk 2 kg gratis! Let op: deze aanbieding is alleen geldig onder artikelnummer 1426036 en zolang de voorraad strekt. Een afgebeelde variant kan reeds uitverkocht zijn en daarom niet meer verkrijgbaar zijn in combinatie met de aanbieding. (Zooplus.nl)

Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin met zalm hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor middelgrote volwassen honden met een gevoelige huid. Met dit voer geeft u uw hond de nodige ondersteuning voor een gezonde huid en stralende vacht. * Tarwevrije voeding * Ondersteunt bij gevoeligheidsreacties van de huid * Bevat specifieke omega-3 voor huid en vacht (Brekz.nl)



Een complete voeding voor volwassen honden met een gevoelige huid Een gezonde huid is van groot belang voor het welzijn van uw hond. Voor meer gevoelige honden is het beter het aantal eiwitbronnen in de voeding zo laag... (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin ZalmComplete voeding voor volwassen honden van medium rassen met een gevoelige huid.Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Zalm (voorheen OptiDerma) bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft om in zijn behoefte te voorzien - plus voedingsstoffen voor het ondersteunen van een gezonde huid en glanzende vacht. Deze voeding bevat een speciale combinatie van voedingstoffen gericht op de huid, zoals eiwitbronnen uit aminozuren, essentiële vetzuren, B vitaminen en zink, die aantoonbaar een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunen.Deze complete, droge voeding is rijk aan zalm, met zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen, om mogelijke huidreacties geassocieerd met voedselovergevoeligheid te helpen verminderen. * Geselecteerde eiwitbronnen * Ondersteunt gezonde gewrichten * Ondersteunt een gezond huid * Bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten uit zalm * Samengesteld zonder tarwegluten**Bevat mogelijk sporen van tarwegluten (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
7613035120464
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
14 kg Medium Adult Sensitive Skin Purina Pro Hondenvoer
€ 48,85
Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin met zalm en rijst hondenvoer 14 kg
€ 55,34
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin - Honden droogvoer - Zalm - 14 kg
€ 61,99
Proplan - Medium Adult Sensitive Skin
€ 69,99
Pro Plan Adult Medium Sensitive Skin Zalm 14 kg
€ 71,95