Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic 1,5 kg

21,950 - 23,590
Bestel nu direct voor € 21,95

Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer is een hoogwaardige kattenvoeding voor katten met een gevoelige spijsvertering. * Helpt tegen overgevoeligheidsreacties * Met Omega-3 vetzuren * Met dierlijke eiwitbron (haring) (Brekz.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare Sensitive HypoallergeenVitalCare Sensitive (Herring) is een hoogwaardige voeding speciaal voor katten met gevoelige darmen en huid. Deze voeding bevatéén geselecteerde eiwitbron vis (haring), wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De toevoeging van omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en linolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. * Goede darmfloraInuline en fructo-oligosachariden (FOS) dragen bij aan een evenwichtige darmflora. * Glanzende vachtLinolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. * HypoallergeenHaring helpt de kans op een overgevoeligheidsreactie te verminderen. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Hypo Allergeen Vis - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten hebben van nature last van een gevoelige spijsvertering. Een voeding met maar één eiwitbron kan de reactie op een overgevoeligheidsreactie verminderen. Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. Kenmerken van Sensitive Hypoallergenic Deze volledige maaltijd bevat slechts één geselecteerde eiwitbron, in dit geval vis (haring). Door een exclusieve eiwitbron te gebruiken wordt de kans op een overgevoeligheidsreactie verminderd. De rest van het lichaam wordt ondersteund met voedingsvezels zoals FOS (fructo-oligosacchariden) die zorgen voor een evenwichtige darmflora. Als laatste dragen omega 3-vetzuren bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen ze voor een glanzende vacht. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595690076
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins VitalCare - Sensitive Hering
€ 21,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vital Care Kat Adult Sensitive - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,59
Prins VitalCare Sensitive Hypoallergenic kattenvoer 1,5 kg
€ 24,90
Prins VitalCare Sensitive Hypo Allergeen Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Hypo Allergeen Vis - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 26,94