Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Senior 15 kg
Friday, 19 April 2024

Prins ProCare Senior 15 kg

63,950 - 131,900
Bestel nu direct voor € 63,95

Prins ProCare Senior Support hondenvoer is volledige voeding voor oudere honden van middelgrote en grote rassen vanaf een leeftijd van ca. 8 jaar. * Ondersteunt het kraakbeen en de gewrichten * Bevordert een optimale stofwisseling * Helpt het juiste gewicht handhaven (Brekz.nl)

Prins Procare Senior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor oudere honden van Prins ProCare Om jouw ouder wordende hond zo gezond mogelijk te houden, is een voeding op maat nodig. Prins ProCare Senior Support is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor oudere (middel)grote honden (8+) (voor kleine honden is er ProCare Mini). Kenmerken van Senior Support Senior Support is een hoogwaardige geperste brok voor honden ouder dan 8 jaar, die honden van deze leeftijd de ondersteuning geeft die ze nodig hebben. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten ondersteunen, vezels zoals FOS (fructo oligosacchariden) die zorgen voor een evenwichtige darmflora en vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium die het immuunsysteem ondersteunen. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Senior Support is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Senior Superior. Prins ProCare Senior Support is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Senior Geperst HondenvoerProCare Senior Support is een hoogwaardige voeding die ondersteuning biedt aan jouw hond op leeftijd. Een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen ontlasten de nieren. Door de toevoeging van glucosamine en chondroïtine wordt het kraakbeen extra ondersteund en de gewrichten soepel gehouden. De natuurlijke vezels die in de voeding zitten dragen bij aan een optimale stofwisseling en handhaving van het juiste gewicht waardoor je oudere hond zich prima kan blijven bewegen. * 100% Natuurlijk product * Voor honden vanaf 8 jaar * Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van de oudere hond. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Zalmolie en een aangepast mineraalgehalte ondersteunen de nierfunctie. (Plein.nl)

ProCare senior is een hoogwaardige voeding die ondersteuning biedt aan uw hond op leeftijd. Een verlaagd eiwitgehalte en aangepaste hoeveelheid mineralen ontlasten de nieren. De natuurlijke vezels dragen bij aan een optimale stofwisseling. (Dierenwinkelxl.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713595060152
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior - 15 KG
€ 63,95
Prins ProCare Senior Support hondenvoer 15 kg
€ 66,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Senior Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 15 kg
€ 66,95
Prins ProCare Senior Support Hondenvoer 15 kg
€ 66,95
Prins - ProCare - Senior Support
€ 68,99
Gerelateerde artikelen: