Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Resist 7,5 kg
Thursday, 28 March 2024

Prins ProCare Resist 7,5 kg

43,950 - 85,900
Bestel nu direct voor € 43,95

Prins ProCare Resist Calm hondenvoer is hondenvoeding voor honden vanaf 12 maanden, die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij ziekte of herstel. * Ondersteunt het immuunsysteem * Helpt de weerstand verhogen * Bevordert een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

ProCare RESIST is een hoogwaardige voeding met een geperste brok, verrijkt met kruidenextracten en geschikt voor honden vanaf 18 maanden met een verminderde weerstand. De kruidenextracten zorgen voor ondersteuning van het immuunsysteem. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Procare Resist Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor gestreste honden van Prins ProCare Sommige honden zijn gevoeliger voor zaken als angst en stress dan anderen. Prins ProCare Resist Calm is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden (ouder dan 18 maanden) van (middel)grote rassen die gevoelig zijn voor spanning en stress (voor kleine honden is er ProCare Mini). Kenmerken van Resist Calm Resist Calm is er voor honden die last hebben van een verminderde weerstand door zaken als ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen. De unieke kruidenmix met onder andere Siberische ginseng zal in combinatie met vitaminen en mineralen zoals vitamine C en D, zink en selenium het immuunsysteem ondersteunen. Ook houden gehydrolyseerd melkeiwit (alfo-casozepine) en tryptofaan je hond evenwichtig in stresssituaties. Waarom Prins ProCare? * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Resist Calm is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Resist Calm is verkrijgbaar in 3 kg en 7,5 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Resist CalmProCare Resist Calm is een geperste voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen honden. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verminderde weerstand zorgen. Deze volledige voeding bevat een unieke mix van kruiden op basis van siberische ginseng. Ook bevat de voeding gehydrolyseerd melkeiwit (alfa-casozepine) en tryptofaan wat je hond evenwichtig houdt in stresssituaties.  * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden) * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713595160456
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins ProCare Resist Calm hondenvoer 7,5 kg
€ 43,95
Prins - ProCare - Resist Calm
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Resist - 7.5 KG
€ 43,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Resist Gevogelte&Vlees - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 43,95
Prins ProCare Resist Calm 7,5 kg
€ 43,95