Home > Supplementen > Primeval > Primeval Gelatinaat Hond 500 gr
Tuesday, 23 April 2024

Primeval Gelatinaat Hond 500 gr

25,950 - 50,750
Bestel nu direct voor € 25,95

Primeval Gelatinaat voor de hond helpt honden met gewrichtsproblemen en helpt deze problemen voorkomen bij gezonde honden. * Te gebruiken vanaf 1 jaar * Ook voor drachtige honden * Smeert de gewrichten (Brekz.nl)

Soepel bewegen Ook honden kunnen last van slijtage krijgen. Uw hond is dan niet meer zo speels en levendig als vroeger. Of hij heeft zichtbaar pijn en komt moeilijk uit zijn mand. Speciaal voor deze honden is er PrimeVal... (Dierenwinkelxl.nl)

Soepel bewegen PrimeVal Gelatinaat is een aanvullend diervoeder voor honden. Het supplement bevordert de smering van de gewrichten en is goed voor de aanmaak van kraakbeen. Voordelen ondersteuning van de gewrichten van de grotere rassenvoor stijve en stramme spierenGlanzende vacht Samenstelling Hond: Collageenhydrolysaat (afkomstig van rund), organische mineralen, aroma, collageen type II.Puppy: Collageenhydrolysaat (afkomstig van rund), aroma, collageen type II. Puppy's hebben andere voedingswensen dan volwassen honden. Om deze reden heeft PrimeVal Puppy Gelatinaat een aangepaste samenstelling zonder calcium, magnesium en ijzer. Verder zijn er zijn geen vulstoffen en/of suikers toegevoegd aan PrimeVal Puppy Gelatinaat. Dagelijkse dosering 5 - 15 kg: 1/2 maatschepje15 - 30 kg: 1 maatschepje30 - 40 kg: 1 - 2 maatschepje(s)vanaf 40 kg: 3 maatschepjes 1 maatschep bevat 7,5 gram. Verkrijgbaar voor de volwassen hond in 500 gram (65 maatschepjes) en 2 kg (265 maatschepjes). Voor de pup is een 350 grams-verpakking (45 maatschepjes) verkrijgbaar. Let op de samenstelling verschilt dus u kunt de volwassen variant niet voor de pup bestellen. Pas als de pup 1 jaar oud is kunt u overstappen. Speciaal voor paarden is er Primeval Gelatinaat voor het paard. (Medpets.nl)

Primeval Gelatinaat Hond 500 grOok honden kunnen last van slijtage krijgen. Je hond is dan niet meer zo speels en levendig als vroeger. Of hij heeft zichtbaar pijn en komt moeilijk uit zijn mand. Speciaal voor deze honden is er PrimeVal Gelatinaat. PrimeVal Gelatinaat bevat bouwstoffen voor het skelet, gewrichtskraakbeen, de huid en de vacht. Tevens zorgt PrimeVal Gelatinaat dat er voldoende gewrichtssmeer wordt aangemaakt. Je zult zien: jouw hond gaat zich weer soepeler bewegen. PrimeVal bij dracht PrimeVal Gelatinaat zorgt voor de bouwstoffen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van de foetus. Ook ondersteunt het de drachtige teef in deze periode. Voorkomen is beter dan genezen. * Bevat bouwstoffen voor het skelet, gewrichtskraakbeen, de huid en de vacht * Jouw hond gaat zich weer soepeler bewegen * Ook ondersteunt het de drachtige teef in deze periode (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8711697023112
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Primeval Gelatinaat voor de hond 500 g
€ 28,90
Thuiswinkel Waarborg
Primeval Artrose Gelatinaat - Soepele gewrichten Hond - 500 gr
€ 29,54
Primeval - Gelatinaat
€ 30,99
Thuiswinkel Waarborg
PrimeVal Gelatinaat Hond - 500 g
€ 31,65
PrimeVal Gelatinaat Gewrichten Hond 500 gr
€ 35,39