Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil Pasta 7,8 ml
woensdag, 28 juni 2017
Mansonil Pasta 7,8 ml

Mansonil Pasta 7,8 ml

9,37 - 14,40
Vergelijk de goedkoopste Mansonil Pasta 7,8 ml nu al vanaf € 9,37! Betaal niet teveel!

Mansonil Pasta 7.8 ml 0.5 Ml Per Kg direct bestellen in onze webshop! Mansonil pasta: Wormen zijn meestal een onzichtbare plaag. Het is wel belangrijk ze te bestrijden daar de wormen schade kunnen aanrichten bij zowel mens als dier. Bij pups en kittens mag je ervan uitgaan dat ze besmet zijn met spoelwormen. Dit kan komen doordat ze voor de geboorte al besmet zijn geraakt of via de moedermelk na de geboorte. Deze jonge dieren dienen vaker ontwormd te worden. Een handig product hiervoor is Mansonil Pasta. De spuit van de pasta is handig instelbaar voor het toedienen van de pasta. Daarnaast heeft de pasta geen bijwerkingen. Mansonil is een product van Bayer Petcare.. Alle Mansonil voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Ontwormingspasta voor honden en katten. (Marcovet.nl)

Goedkoop Mansonil Pasta Oraal wormmiddel voor Honden en Katten 1 Tube (Brekz.nl)

Mansonil Pasta is een ontwormingsmiddel voor honden en katten van alle leeftijden. De pasta is een behandeling tegen onder andere spoel-, haak- en lintwormen. (Medpets.nl)

Mansonil ontwormpasta Bestrijding en Preventie van de belangrijkste rond- en lintwormen bij de kat Mansonil Pasta is een ontwormingsmiddel voor pups en kittens met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rondwormen en lintwormen die bij pups en kittens kunnen voorkomen met een meerdaagse behandeling. Voor pups en kittens Brede werking tegen rond- en lintwormen Gemakkelijk te doseren Geen leeftijdsbeperking Geen bijwerkingen Inhoud: 7,8 mlDosering: 0,5 ml per kg lichaamsgewicht gedurende 2 dagen bij spoel en haakwormen. Andere wormsoorten: 3 dagen 0,5 ml per kg lichaamsgewicht. 1 spuit is voldoende voor 15 kg lichaamsgewicht  Indicaties:  Doodt spoelwormen Doodt haakwormen Doodt lintwormen Doodt zweepwormen (hond) Contra-indicaties: Het wordt niet aangeraden om Mansonil® pasta te gebruiken tijdens de eerste weken van de dracht. Bijwerkingen: Het dier kan gaan speekselen, met name de kat. Toedieningswijze: De spuit is voorzien van maatstreepjes per kg lichaamsgewicht. De pasta kan rechtstreeks in de bek worden gegeven of gemengd worden door het voer. De behandeling moet 2 dagen achtereen worden gegeven bij spoel- of haakwormen en 3 dagen achtereen bij lintwormen. Vanaf welk moment kan Mansonil® pasta gegeven worden? Veel pups worden geboren met een spoelworminfectie of worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Ook kittens worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Daarom moeten pups al vanaf 2 weken na de geboorte en kittens vanaf 3 weken na de geboorte ontwormd worden tegen spoelwormen. Ontwormschema honden:Pups ontwormen op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken en daarna om de twee maanden tot ze een half jaar oud zijn.Zogende teven telkens gelijk met de pups ontwormen.Alle andere honden twee keer per jaar ontwormen. Ontwormschema katten:Kittens ontwormen op een leeftijd van 4, 6 en 8 weken en daarna om de twee maanden tot ze een half jaar oud zijn.Zogende poezen telkens gelijk met de kittens ontwormen.Alle andere katten twee keer per jaar ontwormen.     (Huisdierenbazaar.nl)

Mansonil pasta kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende wormsoorten bij honden en katten.   bij de hond: spoelwormen: toxocara canis, toxascaris leonina zweepwormen: trichuris vulpis haakwormen: uncinaria stenocephala, ancylostoma caninum lintwormen: taenia pisiformis, taenia hydatigena algemeen behandelingsschema honden. pups: op de leeftijd van 2, 4, 6, en 8 weken, daarna om de 2 maanden tot ze een half jaar oud zijn. zogende teven: tegelijk met de pups ontwormen. vanaf een half jaar oud, minstens ieder half jaar herhalen.   bij de kat: spoelwormen: toxocara cati, toxascaris leonina haakwormen: ancylostoma tubaeforme lintwormen: taenia pistiformis, taenia taeniaeformis algemeen behandelingsschema katten. kittens: op de leeftijd van 4, 6 en 8 weken, daarna om de 2 maanden tot ze een half jaar oud zijn. zogende poezen: tegelijk met de kittens ontwormen. vanaf een half jaar oud, minstens ieder half jaar herhalen. (Dobey.nl)
Categorie Merk
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Pasta 7.8 ml 0.5 Ml Per Kg
€ 9,37
Mansonil Pasta 7.8 ml 0.5 Ml Per Kg bestellen
Mansonil pasta 7,5ml
€ 10,70
Mansonil pasta 7,5ml bestellen
Mansonil Pasta Oraal wormmiddel voor Honden en Katten 1 Tube
€ 10,75
Mansonil Pasta Oraal wormmiddel voor Honden en Katten 1 Tube bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Pasta - 7,8 ml
€ 11,50
Mansonil Pasta - 7,8 ml bestellen
Q-Shops Keurmerk
Mansonil ontwormpasta voor honden en katten 7,8 ml
€ 11,80
Mansonil ontwormpasta voor honden en katten 7,8 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Ontwormpasta 7,8 ml
€ 12,15
Ontwormpasta 7,8 ml bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil Pasta Ontworming - Hond - en Kat - 7,8 ml pasta
€ 14,40
Mansonil Pasta Ontworming - Hond - en Kat - 7,8 ml pasta bestellen
Bekijkt u ook: