Home > Ontwormen > Mansonil > Mansonil All Worm Tasty 6 tabletten
donderdag, 14 december 2017
Mansonil All Worm Tasty 6 tabletten

Mansonil All Worm Tasty 6 tabletten

19,99 - 26,95
Bestel nu direct voor € 19,99

Mansonil All Worm hond Bestrijding en Preventie van de belangrijkste rond- en lintwormen bij de hond Mansonil All Worm® Dog Flavour is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen die bij de hond voorkomen na een éénmalige behandeling. - Brede werking tegen rond- en lintwormen- Smakelijke tabletten- Geen bijwerkingen Dosering 1 tablet Mansonil All Worm® Dog Flavour per 10 kg lichaamsgewicht Indicaties - Doodt spoelwormen- Doodt lintwormen, waaronder de vlooienlintworm en de vossenlintworm- Doodt haakwormen- Doodt zweepwormen Contra-indicaties Gebruik van Mansonil All Worm® Dog Flavour tijdens de eerste helft van de dracht wordt ontraden. Mansonil All Worm® Dog Flavour mag niet gebruikt worden: - Bij honden die lichter zijn dan 2,5 kg- Samen met een ontwormingsmiddel dat piperazine bevat Bijwerkingen Er zijn geen bijwerkingen bekend. Toedieningswijze De tabletten kunnen direct achterin de bek gegeven worden of gemengd worden met het voer. Een éénmalige toediening is voldoende per behandeling. Hoe vaak moet u Mansonil All Worm® Dog Flavour gebruiken? Jonge honden moeten vaker ontwormd worden dan oudere honden. Honden die buiten jagen op muizen, ratten of andere prooidieren, lopen een verhoogd risico op een wormbesmetting. (Huisdierenbazaar.nl)

Mansonil Hond All Worm Tabletten is een grondworm- en lintworm middel voor honden. Geschikt voor honden vanaf 2,5 kg. Inhoud: 6 tabletten. Voor de behandeling van menginfestaties van rondwormen en lintwormen veroorzaakt door Spoelwormen, Lintwormen, Haakwormen of zweepwormen Toediening: Eenmalige, orale toediening. De tabletten kunnen direct aan de honden worden toegediend of vermengd in voeder. Dieetmaatregelen zijn niet nodig. Werkzame bestanddelen: 15 mg febantel, 14,4 mg pyrantel embonaat en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht. Waarschuwing: Niet toedienen aan honden lichter dan 2,5 kg. In afwachting van verdere proeven tijdens de vroege drachtperiode, is het aangeraden Mansonil All Worm Large Dog niet te gebruiken tijdens de eerste helft van de dracht. Niet gelijktijdig toedienen met een ander wormmiddel dat als werkzame stof piperazine bevat. Dosering: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht. Voorzorgsmaatregelen: Niet bewaren boven de 25°C. Niet in de koelkast bewaren of invriezen. (Discount4pets.nl)

Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium 6 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg direct bestellen in onze webshop! Mansonil All Worm Tasty is een ontwormingsmiddel met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rond- en lintwormen die bij de hond voorkomen na een eenmalige behandeling. All Worm Tasty tabletten zijn smakelijk zodat je hond ze zonder problemen zal innemen! De tabletten hebben een brede werking, hebben geen bijwerkingen en zijn smakelijk. Ontworm je huisdier minimaal 4 keer per jaar. Mansonil is een product van Bayer Petcare.. Alle Mansonil voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

All Worm Dog is een ontwormingsmiddel in de vorm van tabletten met febantel, pyrantelembonaat en praziquantel voor honden. De tabletten bestrijden zweep-, rond-, haak- en lintwormen. De tabletten zijn ook verkrijgbaar voor grote honden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
4007221042150
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Q-Shops Keurmerk
Mansonil All Worm Dog Flavour 6 tabletten
€ 19,99
Mansonil All Worm Dog Flavour 6 tabletten bestellen
Webshop Keurmerk
Mansonil Hond All Worm Tabletten
€ 20,90
Mansonil Hond All Worm Tabletten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium 6 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg
€ 25,29
Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium 6 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Mansonil All Worm Tasty - 6 tabletten
€ 26,95
Mansonil All Worm Tasty - 6 tabletten bestellen
Bekijkt u ook: