Home > Kattenvoer > Iams > Iams Adult Hairball 10 kg
Friday, 29 March 2024

Iams Adult Hairball 10 kg

31,410 - 61,990
Bestel nu direct voor € 31,41

Iams Adult Hairball kattenvoer met verse kip is een complete, tarwevrije, uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten van 1 tot circa 6 jaar die aanleg hebben voor haarbalvorming. * Vermindert haarballen * Met vezels ter ondersteuning van spijsvertering * Met prebiotica ter ondersteuning van gezonde darmflora (Brekz.nl)

De uitgebalanceerde formule van IAMS Advanced Nutrition Hairball met Kip is afgestemd op de voedingsbehoeften van katten 1 jaar - 6 jaar die een aanleg hebben voor haarbalvorming. Dankzij de speciale vezels helpt het droogvoer de katten, die neigen naar haarbalvorming, ingeslikte haren worden langzaam door het spijsverteringskanaal afgevoerd. Tegelijkertijd zorgen de hoogwaardige ingrediënten en Prebiotica (FOS) voor de beste verteerbaarheid en een evenwichtige spijsvertering. Omega-6- en omega-3-vetzuren ondersteunen ook een gezonde huid en een glanzende vacht . Met 40% vlees van gevogelte biedt IAMS Advanced Nutrition Hairball een echte traktatie voor uw kat, en zorgt het ook voor de hoogwaardige dierlijke eiwitten . Meerdere vitaliteitsverbeterende ingrediënten completeren het uitgebalanceerde voer en zorgen voor een sterk en gezond immuunsysteem, hart, gezichtsvermogen en andere vitale orgaanfuncties. Bovendien zorgt de samenstelling voor een optimale PH-waarde in de urine, zodat urineweginfecties kunnen worden voorkomen. Een holistische premium voedsel dat katten die gevoelig zijn voor de vorming van haarballen ondersteund Hoogwaardig droogvoer voor volwassen katten van 1-6 jaar met een normaal activiteitsniveau, die een aanleg hebben voor haarbalvorming Een gezonde spijsvertering: gezonde ingrediënten prebiotica (FOS) en bietenpulp zorgen voor een evenwichtige spijsvertering Tegen haarballen: speciaal vezelmengsel reduceert haarballen tot 21% en helpt om de ingeslikte haarballene voorzichtig af te voeren door het spijsverteringskanaal Sterke, soepele spieren: groot deel van de dierlijke eiwitten zorgen voor het behoud van sterke spieren, L-carnitine verhoogt het metabolisme en kan de vetverbranding bevorderen Goed voor de urinewegen: aangepast recept kan urineweginfecties voorkomen Huid en vacht gezondheid: bevat waardevolle omega's die een gezonde huid en een glanzende vacht ondersteunen 41% kip kalkoen: dient als een bron van waardevolle eiwitbouwstenen en biedt de beste smaak Sterk immuunsysteem: Anti-oxidanten, vitaminen en voedingsstoffen ter ondersteuning van een een goede verteerbaarheid van het voedsel en het immuunsysteem afweersysteem van het lichaam Versterkt het hart: met 7 essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine Evenwichtig en compleet: Totale zorg van alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen Zonder Toevoegingen van aroma's, kleuren en conserveringsmiddelen Ergonomische korrels: aromatische brokjes, speciaal aangepast aan de mondholte van katten (Zooplus.nl)

Iams Kat Adult Hairball Control Kip 10 kgIams for Vitality tegen haarballen en met verse kip voor volwassen en senior katten is een 100% complete en uitgebalanceerde specialistische voeding om de gezondheid en vitaliteit van jouw kat op 7 punten te ondersteunen en haarballen tegen te gaan. Dit alles zit in een heerlijk recept met 89% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte), waar jouw kat elke dag weer van kan genieten. * Voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar * Gaat haarballen tegen * 89% dierlijke eiwitten (Plein.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
5000174275780; 8710255127064
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Iams Adult Hairball kattenvoer met verse kip 10 kg
€ 31,41
Thuiswinkel Waarborg
10kg Iams Adult Hairball Control Kattenvoer
€ 31,49
Iams Kat Adult Hairball Control Kip 10 kg
€ 44,21