Home > Hondenvoer > Hill's > Hills Puppy Large Breed Kip 16 kg
Friday, 29 March 2024

Hills Puppy Large Breed Kip 16 kg

66,990 - 136,950
Bestel nu direct voor € 66,99

Honden van grote rassen hebben speciale eisen ten aanzien van hondenvoer, Hill's Canine Puppy Large Breed Healthy Development geeft je hond de beste start voor een gezond leven. Om grote honden te kunnen bijhouden heeft het hoogwaardige voeding nodig - Hill's Canine Puppy Large Breed. Het hondenvoer Hill's Canine Puppy Large Breed ondersteunt een gezonde spier- en botvorming van jouw pup (met een volwassen gewicht meer dan 25 kg) voor gecontroleerde en gezonde groei. Hill's Canine Puppy Large Breed bevat ook de waardevolle antioxidanten-formule voor levenslange gezondheid en L-carnitine, een speciale voedingsstof ter ondersteuning van de bot- en spiervorming. Belangrijke kenmerken van het Hill's Canine Puppy Large Breed in één oogopslag: Hill's Canine Puppy Large Breed is speciaal aan de voedingsbehoeften van puppy’s van grote rassen aangepast, en is dus geschikt voor puppy’s onder 12 maanden die een volwassen gewicht van 25 kg zullen hebben. Gebalanceerd compleetvoer met een overheerlijke smaak van alle puppy’s van grote rassen Het voer is koolhydraten- en vetarm zodat de puppy’s niet te snel zullen groeien Afgestemd calciumgehalte ter bevordering van de gezonde bot- en gewrichtsvorming In het voer zit de Superior Antioxidant Formula van Hill’s verwerkt. Deze formule ondersteunt de opbouw van het eigen immuunsysteem Met extra L-carnitine dat voor sterke botten en spieren zorgt. Hierdoor zal je hond sterk en groot worden De makkelijk verteerbare grondstoffen zorgen voor een betere vertering. Hierdoor zal de hoeveelheid uitwerpselen afnemen en hoef je minder voer te kopen Het voer bevat een aandeel aan gevogelte van 55%. Van deze 55% bestaat 35% uit kip Door de hoogkwalitatieve, makkelijk verteerbare ingrediënten bevat Science Plan voer van Hill’s een significant hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Jouw hond heeft daarom minder voer per dag nodig. Hierdoor vallen de kosten voer per dag bij Hill’s lager uit dan je misschien denkt. Brokken: Let u op: Door de energiedichtheid en het verlaagde calciumgehalte is het voer Hill's Canine Puppy Large Breed NIET voor zwangere en lacterende teefjes bedoeld. Zij hebben het voer Science Plan Canine Puppy nodig. (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan Puppy Large Breed kip hondenvoer is voer dat specifiek geschikt is voor pups tot de leeftijd van 18 maanden van grote hondenrassen (honden met een volwassen gewicht van > 25 kg).  * Ondersteunt de groei * Bevordert sterke botten en tanden * Bevat hoogwaardige ingrediënten (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Hondenvoer Large Breed Puppy KipHill's Science Plan Hondenvoer Large Breed Puppy in de smaak kip is speciaal gemaakt met een optimaal calciumgehalte voor gecontroleerde botgroei, een unieke ontwikkelingsbehoefte van pups van grote rassen. Geef ze de beste start van hun leven om hun volle potentieel te kunnen bereiken. * Gebalanceerde mineralen voor sterke botten en tanden * DHA uit visolie voor een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen * Hoogwaardige eiwitten voor sterke spierenAanbevolen voorPups van grote rassen (meer dan 25kg als ze volwassen zijn) tot 18 maanden oud. (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
52742201504
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
16kg Puppy
€ 66,99
Hill's Puppy Large Breed met kip hondenvoer 16 kg
€ 69,95
Hill's Science Plan Hondenvoer Large Breed Puppy Kip 16 kg
€ 75,97