Hills Prescription Diet Canine Metabolic 12 kg

86,100 - 171,990
Bestel nu direct voor € 86,10

Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Hill's Metabolic Weight Management - Prescription Diet - Canine Van Hill's Metabolic is klinisch bewezen dat het werkt bij elke hond met zijn eigen unieke energieverbruik. Het activeert de natuurlijke mogelijkheid van het lichaam om overmatig lichaamsvet te verbranden en het calorieverbruik te beïnvloeden. Hill's Metabolic helpt de hongergevoelens onder controle te houden en zorgt voor een vol en verzadigd gevoel tussen de maaltijden door. Je hoeft niet over te schakelen op een andere voeding als jouw hond weer in vorm is. Boek geweldige resultaten, zelfs als je het voer niet precies afweegt. Tijdens een voedingsonderzoek (bij de mensen thuis) vertoonde 88% van de honden binnen 2 maanden een duidelijk gewichtsverlies. Klinisch bewezen; binnen twee maanden een verlies van 28% lichaamsvet bij honden op een veilige verantwoorde manier Met behulp van Hill's Metabolic worden schommelingen in het gewicht vermeden nadat de hond eerst is afgevallen. Dus geen gejojo Behoud van een effectieve en veilige snelheid van gewichtsverlies van 1-2% lichaamsgewicht per week gedurende de vermageringsperiode Ook verkrijgbaar in  Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management natvoeding. Eigenschappen Helpt hongergevoelens onder controle te houden Smakelijke ingrediënten Activeert de natuurlijke mogelijkheid van het lichaam om overmatig vet te tegen te gaan Niet te gebruiken bij: Deze voeding is niet geschikt voor pups, drachtige of zogende teven. Voor katten met overgewicht is er Hill's Metabolic voor de kat verkrijgbaar. Smaak Kipsmaak Inhoud 1,5, 4 of 12 kg Andere Hill's Prescription Diet producten die in aanmerking komen Zodra gewichtsverlies bereikt is kan er mogelijke overgeschakeld worden op Science Plan Canine Light als het gewicht met succes wordt behouden. Voor kleine(re) hondjes die gewicht moeten verliezen: Metabolic Mini Canine. Een gezonde, verantwoorde Metabolic snack die goed past binnen een dieet waarbij gewichtsverlies gewenst is. Samenstelling Ingrediënten: Tarwe, kip- (17%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, erwtenzemelenmeel, maïs, gedroogde tomatenpuree, eiwithydrolysaat, cellulose, lijnzaad, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, kokosolie, gedroogde wortelen, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Voedingswaarden: Eiwit: 25.3 %, Vet: 11.1 %, Koolhydraten (NFE): 36.7 %, Ruwe celstof: 12.9 %, Calcium: 0.83 %, Fosfor: 0.62 %, Kalium: 0.77 %, Natrium: 0.34 %, Magnesium: 0.128 %, Taurine: 0.11 %, Vitamine C: 133 ppm, Vitamine E: 974 IU/kg, DHA: 0.004 %, EPA: 0.002 %, Omega 3-vetzuren: 0.73 %, Omega 6-vetzuren: 2.12 % (Medpets.nl)

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management hondenvoer met kip is een dieetvoer voor volwassen honden dat helpt bij vermindering van overgewicht en gewichtsbehoud ondersteunt. * Helpt in vorm te blijven en levert energie om actief te spelen * Unieke vezelmix helpt honden zich voldaan en tevreden te voelen * Ondersteunt het natuurlijke vermogen om vet te verbranden (Brekz.nl)

Hill´s Prescription Diet stelt een serie aan verscheidene klinisch getest, therapeutisch voer ter beschikking. Deze reeks dieetvoer kan worden ingezet ter behandeling van verschillende ziekten. Hill´s Prescription Diet Canine Metabolic is een gebalanceerd droogvoer, dat ontwikkeld is voor honden met overgewicht of obesitas. Het voer kan worden ingezet om je hond af te laten vallen of om hem na een dieet op gewicht te houden. Een wetenschappelijk samengesteld voedingsstofcomplex is de basis geweest voor het recept. Dit complex heeft een effect op het energieverbruik van de hond. Het activeert onder andere het vermogen om overtollig lichaamsvet te verbranden. Daarnaast zorgen waardevolle antioxidanten lage ontbrandingscyclus, die veel voorkomt bij overgewicht, te verhogen en daarmee de afname van gewicht te ondersteunen. Door de unieke combinatie van voedingsstoffen kun je het voer geven zonder het exact af te wegen. Hierdoor hoeft je hond tijdens het dieet geen honger te lijden en blijft zijn welzijn behouden. Energieleverende ingrediënten Sommige voedingsmiddelen bevatten voedingsstoffen die voor meer energie zorgen en honden helpen de hele dag actiever te zijn. Vol voldaan Samengesteld met de juiste combinatie van vezels om honger tussen de maaltijden in te helpen voorkomen. Overtollig vet verbranden Helpt om van honden met overgewicht vetverbranders te maken in plaats van vetophopers, zodat ze afvallen en een nieuwe gewichtstoename wordt voorkomen. Een gezond immuunsysteem Met klinisch bewezen antioxidanten ter bescherming tegen vrije radicalen, die cellen kunnen beschadigen. Hill's Prescription Diet Canine Metabolic in één oogopslag: Met wetenschappelijk samengesteld voedingsstofcomplex voor de activatie van de verbranding van de overtollige vetopslag in een hondenlichaam Belangrijke antioxidanten voor verhoging van de lage ontbrandingscyclus, die voor gepaard gaat met overgewicht Geen exact afmeten van de hoeveelheid dieet brokken: verzadigende maaltijden voor tevreden honden, ook tijdens het dieet Voor een gewichtsbehoud na een succesvol dieet 100% smaakgarantie - je huisdier zal er dol op zijn! Hill´s Prescription Diet producten worden uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten bereid en hebben een uitstekende smaak. Hill´s is ervan overtuigd, dat je huisdier dol zal zijn op Hill´s Prescription Diet en garandeert daarom voor dit product 100% smaakgarantie. (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met overgewicht Problemen met het gewicht van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet Metabolic hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met kip waarvan klinisch is bewezen dat het op een veilige manier zorgt voor gewichtsverlies en -behoud. Tijdens de studie viel 96% van de honden thuis af in 2 maanden, 90% van de honden voltooide het afvalprogramma. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van overgewicht en voor het behoud van een gezond gewicht. De voeding heeft een laag energiegehalte en is geschikt voor volwassen honden. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Minder gedoe met het nauwkeurig afwegen van de voeding * Gewichtstoename wordt vermeden na het volgen van een afvalprogramma * Houdt het hongergevoel onder controleHill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
EAN(s)
52742209906
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Metabolic Weight Management - Canine 12 kg
€ 86,10
Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management hondenvoer met kip 12 kg
€ 86,25
Thuiswinkel Waarborg
12kg Metabolic Weight Management met Kip Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 86,99
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Metabolic Weight Management Zak Kip - Hondenvoer - 12 kg
€ 87,29