Hills Prescription Diet Canine I/D Sensitive 12 kg

77,250 - 154,990
Bestel nu direct voor € 77,25

Hill's Prescription Diet I/D Sensitive Digestive Care hondenvoer met ei & rijst is een compleet dieetvoer voor honden die last hebben van spijsverteringsproblemen en voedselintoleranties.  * Stimuleert gunstige darmbacteriën * Speciaal geselecteerde eiwitten en koolhydraten om voedselintoleranties te verminderen * Goed verteerbare voeding (Brekz.nl)

Die Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Sensitive van Hill´s is een dieetvoeding speciaal voor volwassen honden met voergevoeligheden, spijsverteringsproblemen of acute resorptiestoornissen van de darm ontwikkeld. Het droogvoer bevat een verhoogd electrolytgehalte en zeer goed verteerbare en darmregulerende ingrediënten. Zo is het perfect voor dieren met intoleranties voor bepaalde inhoudsstoffen of voedingsstoffen evenals bij stoornissen als gastritis, enteritis of colitis. Bovendien kan het dieetvoer na een maag-darmoperatie, bij anorexia of overmatig gewichtsverlies worden gevoerd. De voeding bevat ook ActivBiome+ technologie, een unieke mix van prebiotische vezels waarvan klinisch is bewezen dat ze het microbioom van de darm ondersteunen om een gezonde spijsvertering en welzijn te bevorderen. Door speciaal geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen (43% ei en 23% rijst) en natuurlijke vezels uit gerst en haver is de smakelijke maaltijd zeer goed verteerbaar en verdraagbaar. Er is een evenwichtige mix aan vitaminen, sporenelementen, beta-caroteen en natuurlijke antioxidanten toegevoegd. Zo worden de vitale functies van je hond rondom ondersteund en kan een sterk immuunsysteem worden ontwikkeld. Een hoogwaardig voer, dat door dierenartsen wordt voorgeschreven en jouw hond op effectieve wijze helpt zijn darmfunctie te reguleren en de spijsvertering in balans te brengen. Hill's PD Canine i/d Digestive Care Sensitive in één oogopslag: Dieet-compleetvoer voor volwassen honden Speciaal ontwikkeld voor honden met spijsverteringsproblemen, voedselintolerantie met gastrointestinale symptomen of acute resorptiestoornissen van de darm Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: verminderen inhoudsstof- of voedingsstofintoleranties Zeer goed verteerbare receptuur: met natuurlijke vezels uit gerst gist, bevorderen een evenwichtige darmfunctie 43% ei 23% rijst: licht verteerbare, maagsparende bronnen van waardevol eiwit en koolhydraten Verhoogd electrolytgehalte: voor het tegengaan van onderverzorging bij spijsverteringsproblemen en resorptiestoornissen Evenwichtig en rijk aan vitaalstoffen: met vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen, beta-caroteen en natuurlijke antioxidanten voor een optimale lichamelijke conditie en sterke weerstand Aanbevolen door dierenartsen: een klinisch werkzaam voer, vaak door dierenartsen voorgeschreven (Zooplus.nl)

Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Sensitive - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding. Voor honden met spijsverteringsproblemen Problemen met de spijsvertering van de hond kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill's Prescription Diet i/d Sensitive hondenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met ei en rijst voor de nutritionele behandeling van gastro-intestinale aandoeningen bij honden met een vermoedelijke voedselovergevoeligheid. Deze complete voeding kan worden gebruikt ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen en acute intestinale absorptiestoornissen bij volwassen honden van alle rassen. De voeding heeft een verhoogd elektrolytengehalte, goed verteerbare ingrediënten en geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen. De belangrijkste voordelen op een rijtje: * Zeer verteerbaar voer ter ondersteuning van het herstel van gastro-intestinale verstoringen * Geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen helpen symptomen van voedselovergevoeligheid te beperken * Natuurlijke vezel helpt een gezond evenwicht aan darmbacteriën te bevorderen * Heerlijke smaak waar je hond dol op is * Een hoge energiedichtheid zodat je voldoende energie kunt voeden in kleine hoeveelheden om de gastro-intestinale belasting te verminderen Hill's Prescription Diet De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je hond. Prescription Diet levert gerichte hondenvoeding die jouw viervoeter nodig heeft voor een lang en gelukkig leven. Geef niet zomaar Hill's Prescription Diet! Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill's is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Hill's Prescription Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
EAN(s)
52742360904; 52742040592
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet I/D Sensitive Digestive Care hondenvoer met ei & rijst 12 kg
€ 77,25
Thuiswinkel Waarborg
12kg I/D Digestive Care Sensitive Ei/Rijst Hill's Prescription Diet Hondenvoer
€ 77,99
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet Canine I/D Digestive Care Sensitive - Hondenvoer - 12 kg
€ 86,95