Hills Prescription Diet Canine I/D Low Fat 12 kg

73,490 - 143,990
Bestel nu direct voor € 73,49

Hill's Prescription Diet I/D Low Fat Digestive Care hondenvoer met kip is een volledig dieetvoer voor volwassen honden dat helpt met het verzachten en kalmeren van het spijsverteringskanaal.  * Zeer goed verteerbaar en vetarm * Helpt de spijsvertering te verbeteren en opname van voedingsstoffen * Verrijkt met omega 3- en omega 6-vetzuren (Brekz.nl)

Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care is speciaal ontwikkeld voor honden met maag-darmproblemen of acute resorptiestoornissen van de darm. Het bevat weinig vet, prebiotische vezels en goed verteerbare ingrediënten. Daarnaast is het droogvoer voorzien van een verhoogd elektrolytengehalte. Het droogvoer is geproduceerd met de ActivBiome+-technologie, een unieke mix van prebiotische vezels die bewezen hebben het microbiome van de darm te ondersteunen en zo een optimale spijsvertering en welzijn te ondersteunen. Daarnaast bevat het voer een evenwichtige mix van vitaminen, mineralen en omega 3- en 6-vetzuren. Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care droogvoer voor honden met kip in één oogopslag: Compleet dieetvoer ter verlichting van acute resorptiestoornissen van de darm, ter compensatie van onvoldoende spijsvertering en exocriene pancreasinsufficiëntie bij volwassen honden Goed verteerbare receptuur: gemaakt van licht verteerbare compleetvoermiddelen, bevordert een evenwichtige darmfunctie Verhoogd elektrolytengehalte: verhoogde concentratie van natrium en kalium Vetarm: kan het risico op overmatige belasting van de spijsvertering verlagen ActivBiome+ technologie: unieke mix van prebiotische vezels, kan de activiteit van de nuttige darmbacteriën en een ideale ontlastingskwaliteit bevorderen Met bronnen van prebiotische vezels: bevat bietpulp en lijnzaad, kunnen darmregulerende middelen ondersteunen Evenwichtig en rijk aan micronutriënten: met vitaminen, mineralen en omega 3- en 6-vetzuren Hoge acceptatie: geselecteerde samenstelling met een heerlijke smaak Aanbevolen door dierenartsen: een klinisch getest voer dat vaak door dierenartsen wordt voorgeschreven (Zooplus.nl)

Hill's i/d Low Fat - Digestive Care - Prescription Diet - Canine Hill's i/d Low Fat is smakelijk dieetvoer voor volwassen honden met gastro-intestinale aandoeningen die goed reageren op een voeding met een laag vetgehalte. Ook is de Hill's i/d Low Fat inzetbaar bij honden met pancreatitis, exocriene pancreasinsufficiëntie, hyperlipidemie en lymfangiectasie. Het is klinisch bewezen dat dit voer het spijsverteringskanaal verzacht en kalmeert. De hoge verteerbaarheid zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van de voedingsstoffen verbetert en draagt daarnaast bij aan het herstellen van het spijsverteringskanaal. Ook is deze voeding rijk aan vezels. Deze vezels bevorderen de groei van de goede bacteriën en helpen hierdoor bij het herstel van de darmflora. Het lage vetgehalte en de niet-irriterende textuur zorgen ervoor dat de kans op braken verminderd wordt. Tot slot bevat i/d Low Fat een superieure anti-oxidantenformule die oxidatieve celbeschadiging vermindert. Met ActivBiome+ technologie; een unieke mix van prebiotica waarvan is aangetoond dat ze snel het darmmicrobioom voeden om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Te gebruiken bij: Pancreatitis Hyperlipidemie Lymfangiectasie Eiwitverliezende enteropathie Exocriene pancreasinsufficiëntie Niet te gebruiken bij: Pups Drachtige of zogende teven Honden die natrium vasthouden Honden met acute pancreatitis die nog geen voedsel mogen krijgen Let op: Honden die gevoelig zijn voor maagverwijding en- draaiing laten rusten tenminste 1 uur voor en 1 uur na de voeding. Smaak Droogvoer: kip Inhoud 1,5 kg, 6 kg of 12 kg Ook verkrijgbaar in Hill's i/d Low Fat - Digestive Care - Prescription Diet natvoeding. Samenstelling Granen, vlees en dierlijke bijproducten (kip 9%), plantaardige eiwitextracten, bijproducten van plantaardige oorsprong, oliën en vetten, zaden, mineralen, groenten (gember 1%), fruit. Goed verteerbare ingrediënten: Brouwersrijst, kip- en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, dierlijk vet. Analytische bestanddelen Eiwit 23,8%, Vetgehalte 8,2%, Ruwe celstof 2,1%, Ruwe as 5,4%, Omega 3- vetzuren 0,5%, Calcium 0,80%, Fosfor 0,59%, Natrium 0,41%, Kalium 0,73%, Magnesium 0,08%; per kg: Vitamine A 8.480 IE, Vitamine D3 715 IE, Vitamine E 634 mg, Vitamine C 100 mg, Bèta-caroteen 0,8 mg. Nutritionele toevoegingsmmiddelen 3b103 (IJzer) 68,1 mg, 3b202 (Jodium) 1,7 mg, 3b405 (Koper) 6,7 mg, 3b502 (Mangaan) 7,0 mg, 3b603 (Zink) 119 mg, 3b801 (Seleen) 0,2 mg, met een natuurlijk antioxidant. (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
52742180908; 52742040554
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Prescription Diet I/D Low Fat Digestive Care hondenvoer met kip 12 kg
€ 73,49
Thuiswinkel Waarborg
12kg I/D Digestive Care Low Fat Hill´s Prescription Diet Hondenvoer
€ 73,49
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Prescription Diet i/d Low Fat Digestive Care - Hondenvoer - 12 kg
€ 83,15