Home > Kattenvoer > Hill's > Hills Adult Light 1,5 kg
Tuesday, 16 April 2024

Hills Adult Light 1,5 kg

18,250 - 52,490
Bestel nu direct voor € 18,25

Hill's Science Plan Adult Light kip kattenvoer is droogvoer met kip voor volwassen katten (1 tot 6 jaar oud) die minder calorieën nodig hebben. De voeding is geschikt voor minder actieve katten, na sterilisatie/castratie of bij aanleg voor overgewicht. * Met eiwitten van hoge kwaliteit * Helpt bij gewichtscontrole * Bevat vitamine E ter bevordering van een glanzende vacht en gezonde huid (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care Light met kip is een compleetvoer ontwikkeld voor alle volgroeide katten, die een verlaagd caloriegehalte nodig hebben. De reden hiervoor kan onder andere castratie, een verminderde activiteit zijn of iets dergelijks waardoor jouw kat een neiging tot overgewicht heeft. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Overgewicht kan leiden tot verscheidene problemen: botten en gewrichten worden te zwaar belast evenals de spieren en organen (waaronder hart en nieren) van jouw kat. In Science Plan Feline Adult Light zitten extra veel voedingsvezels, zodat jouw kat een verzadigend gevoel ervaart zonder daarvoor veel calorieën te hoeven eten. Het dieetvoer bevat een gereduceerd vetgehalte en een groot aandeel aan vezels om jouw kat slank te houden en een verzadigend gevoel te bieden – en dit alles zonder jouw kat minder eten aan te bieden. In het droogvoer zit L-carnitine verwerkt, om de verbranding van lichaamseigen vetten in energie te bevorderen Zorgt voor gezonde huid en glanzende vacht Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care Light met kip compleetvoer heeft een speciale mix aan antioxidanten die de afweer van jouw kat bevorderen Het aandeel gevogelte is 58%, daarvan is 38% kip Door de combinatie van Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care Light en genoeg beweging ondersteun je jouw kat bij het afvallen en het bereiken en behouden van haar ideale gewicht, gedurende haar hele kattenleven. De hoogwaardige en makkelijk verteerbare ingrediënten in Hill’s voer geven een bakje gevuld met Science plan een hogere voedingswaarde dan gebruikelijk voer. Hierdoor hoeft jouw kat er minder van te eten. De voedingskosten van per dag van Hill’s vallen daarom misschien wel lager uit dan je denkt. Aangezien het kattenvoer van Hill's eenvoudig kan worden verteerd, neemt de hoeveelheid ontlasting van jouw kat ook af. Als gevolg hiervan hoef je minder vaak het kattengrit te vervangen, waardoor je extra geld bespaart. Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care Light kattenvoer - krokant, met een uitstekende smaak vormt dit het ideale voer om jouw kat gezond en fit te houden - haar gehele, gezonde kattenleven lang. Brokjes: Attentie: Hill's Science Plan Adult 1-6 Optimal Care Light is NIET geschikt voor zwangere of zogende katten. (Zooplus.nl)

Hill's Feline Adult Light Kip - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Brokken voor jouw te zware kat Een minder actieve kat heeft minder calorieën nodig dan een hele actieve kat, zo voorkom je dat je kat te zwaar wordt en behoudt ze haar gezonde gewicht en levensstijl. Hill's Science Plan Light Adult Kip zijn droge kattenbrokjes voor volwassen katten die minder calorieën nodig hebben (bijvoorbeeld na castratie, bij aanleg voor overgewicht of gewoon wanneer je kat niet zo actief is). Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud die minder calorieën nodig hebben. Gebruik deze voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. De brok met kip bevat een laag caloriegehalte en L-carnitine om een ideaal lichaamsgewicht te bevorderen. Daarnaast zorgen eiwitten van hoge kwaliteit en natuurlijke vezels ervoor dat het hongergevoel tussen de maaltijden wordt verminderd. Omega 3- en 6-vetzuren zorgen voor een mooie huid en vacht. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben. Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill's 100% Tevredenheid Garantie. Enkele handige tips van Hill's: * Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts * Zorg altijd voor vers drinkwater * Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen * De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies * Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen . Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
52742752006
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Hill's Adult Light met kip kattenvoer 1,5 kg
€ 21,20
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Adult 1-6 Optimal Care Light met Kip Hill's Science Plan Kattenvoer
€ 23,48
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Feline Adult Light Kip - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 28,48