Hills Adult Large Breed Kip Voordeelzak 18 kg

67,990 - 87,490
Bestel nu direct voor € 67,99

Wanneer je hond in de top van zijn jaren is, heeft hij een voedzaam, uitgebalanceerd dieet nodig om fit en actief te blijven op de lange termijn. Hill's Science Plan Adult 1-5 Large met kip is speciaal ontworpen voor honden van grote rassen en is aangepast aan hun speciale energie- en voedingsbehoeften. Het hondenvoer van Hill's Science Plan is gemaakt met kip en biedt jouw vierbenige vriend veel hoogwaardige eiwitten, die kunnen helpen spiermassa te behouden. Bovendien kan het droogvoer met ingrediënten zoals glucosamine en chondroïtine de gezondheid van de gewrichten ondersteunen, wat een belangrijk probleem is, vooral voor grote rassen. Het bevat ook waardevolle omega-6-vetzuren en vitamine E, die een gezonde huid en glanzende vacht kunnen bevorderen. The Hill's Science Plan Adult Large Breed hondenvoer met kip vereist geen kunstmatige toevoegingen zoals kleuren, smaken en conserveermiddelen. Hill's Science Plan Adult 1-5 Large met kip in één oogopslag: Droogvoer voor volwassen honden van grote rassen (1 - 5 jaar) Gecoördineerde voedingswaarde: perfect aangepast aan de energiebehoefte van honden van grote rassen in de "beste leeftijd" Eiwitrijke formule: met veel hoogwaardige, dierlijke eiwitten, kan helpen om spiermassa te behouden Geselecteerde ingrediënten: gemaakt met hoogwaardige grondstoffen Bevat glucosamine en chondroïtine: kan de gezondheid van de gewrichten ondersteunen Omega-6 vetzuren + vitamine E: kunnen bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht Heerlijke smaak: goed geaccepteerd door veel honden Aanbevolen door dierenartsen Zonder kunstmatige smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen (Zooplus.nl)

Hill's Science Plan - Adult - Large - Chicken Hill's Science Plan Adult Large Chicken is speciaal samengesteld om te ondersteunen bij een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren voor honden van grote rassen. Daarnaast draagt dit lekkere hondenvoer bij aan gezond kraakbeen. Het hondenvoer van Hill's zit boordevol Vitamine E en Omega-6 vetzuren, die bijdragen een gezonde huid en glanzende vacht van jouw hond! Eigenschappen Ondersteunt de gewrichten met glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen. Met eiwitten van hoge kwaliteit om gezonde spieren te ondersteunen. Makkelijk verteerbare ingrediënten voor een optimale opname van voedingsstoffen. Omega-6 vetzuren en Vitamine E voor een gezonde huid en vacht. Geschikt voor Volwassen honden van grote rassen van 1 - 5 jaar met een gewicht van 25 kg en zwaarder Niet geschikt voor Puppy's van grote rassen Drachtige of zogende honden Inhoud 2,5, 14 en 18 kg. Er is tevens ook een combi variant van droog- en natvoer. Dosering: Op de verpakking vind je de volledige voedingsinstructies. Pas de voedingshoeveelheden waar nodig aan om het optimale gewicht te behouden. Als je twijfelt, neem dan contact op met jouw dierenarts. Gebruik je dit hondenvoer voor het eerst? Meng dan verspreid over een periode van 7 dagen een steeds grotere hoeveelheid van de nieuwe voeding door de huidige voeding. Zorg dat er altijd vers water beschikbaar is! De voedingsbehoeften van jouw huisdier kunnen veranderen naarmate ze ouder worden. Vraag de dierenarts ernaar bij ieder bezoek. Samenstelling: Maïs, tarwe, kip- (7%) en kalkoenmeel, sojameel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, maïsglutenmeel, soja-olie, gedroogde bietenpulp, mineralen, lijnzaad, brouwersrijst, vitaminen, sporenelementen, varkenskraakbeen (een bron van chondroïtinesulfaat), hydrolysaat van schaaldierschelpen (een bron van glucosamine). Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen). Analytische bestanddelen Eiwit 20,8%, vetgehalte 14,1%, ruwe celstof 1,8%, ruwe as 4,7%, calcium 0,69%, fosfor 0,59%, natrium 0,27%, kalium 0,72%, magnesium 0,11%, omega-6 vetzuren 3,5%; per kg: vitamine a 9.790ie, vitamine d3 755ie, vitamine e 600mg, vitamine c 125 mg, bèta-caroteen 1,5 mg, glucosamine 461 mg, chondroïtinesulfaat 487 mg. Nutritionele toevoegingsmiddelen IJzer 74,2 mg, jodium 1,2 mg, koper 7,3 mg, mangaan 7,7 mg, zink 154 mg, seleen 0,2 mg; met natuurlijk antioxidant. (Medpets.nl)

Hill's Science Plan Adult Large Breed met kip hondenvoer is geschikt voor volwassen honden van grote rassen met een leeftijd tussen 1 en 5 jaar oud. * Ondersteunt gezonde gewrichten * Bevat hoogwaardige eiwitten ter ondersteuning van slanke spieren * Met vitamine E (Brekz.nl)

Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Large KipHill's Science Plan Large Breed Adult met Kip is speciaal samengesteld om tegemoet te komen aan de energiebehoeften van honden van grote rassen tijdens de bloei van hun leven. Gemaakt met hoogwaardige, licht verteerbare ingrediënten * Ondersteunt de gezondheid van gewrichten met glucosamine en chondroïtine * Omega 6-vetzuren en vitamine E voor een mooie huid en vacht * Eiwit van hoge kwaliteit voor sterke spieren (Plein.nl)

Hill's Canine Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 18 kg direct bestellen in onze webshop! Droogvoer met kip voor grote honden met hoogwaardige eiwitten voor slanke spieren, glucosamine & chondroïtine voor gezonde gewrichten en mobiliteit en vitamine E en omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht.. Alle Hill's voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
52742121109
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
18kg Adult 1-5 Large Breed Kip Hill's Science Plan Hondenvoer
€ 67,99
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Science Plan - Canine Adult - Large Breed - Chicken 18 kg
€ 69,20
Hill's Adult Large Breed met kip hondenvoer 18 kg
€ 69,95
Thuiswinkel Waarborg
Hills adult large breed - 1 ST à 18 kg
€ 78,49
Hill's Science Plan Hondenvoer Adult Large Kip 18 kg
€ 87,49
Thuiswinkel Waarborg
Hill's Canine Adult Large Breed Kip - Hondenvoer - 18 kg
€ 87,49