Home > Vlooien - Teken > Frontline > Frontline Spray 100 ml
Thursday, 28 March 2024

Frontline Spray 100 ml

16,950 - 32,990
Bestel nu direct voor € 16,95

Frontline spray tegen vlooien & teken bij hond of kat is een handige spray voor het effectief doden van vlooien, teken en luizen op zowel honden als katten. * In handige spray * Werkt tot 3 maanden preventief * Ook tegen bijtende luizen (Brekz.nl)

Frontline Spray Vlooien en Teken Met de handige sprayfles gebruik je Frontline Spray zonder moeite op je kat of hond. Het middel is met name handig voor vlooien- en tekenbestrijding bij jonge huisdieren, vanaf 2 dagen oud. Ook bij honden en katten die ouder, drachtig of zogend zijn, mag Frontline Spray gebruikt worden. Spuit de spray direct op de huid van je dier. Trek wel handschoenen aan. Voor de juiste dosering volg je het advies in de bijsluiter. Na toediening werkt Frontline Spray van 5 weken tot maximaal 3 maanden tegen vlooien en tot 1 maand tegen teken. De werkingsduur is mede afhankelijk van de infectiedruk. Bijtende luizen Daarnaast doodt Frontline Spray de op de hond en kat aanwezige bijtende luizen. Omdat fipronil zich sterk bindt aan huidvet wordt het effect niet of nauwelijks beïnvloed door water of wassen. Frontline Spray kan veilig worden toegediend aan kittens en puppies en/of kittens vanaf 2 dagen oud en aan drachtige en zogende poezen en teven. Eigenschappen Frontline Spray Als er vlooien en/of teken op het dier worden aangetroffen. Werkt tot 3 maanden tegen vlooien en 4 weken tegen teken bij honden. Werkt tot 6 weken tegen vlooien bij katten Geschikt voor toepassing bij puppies en/of kittens vanaf 2 dagen oud. Ook voor oudere honden en katten en drachtige en zogende dieren. De hond en kat kan aangehaald worden zodra de vacht droog is. Kan zowel bij de hond als de kat gebruikt worden. Met de sprayflacon is het middel simpel te doseren. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij Konijnen Zieke of herstellende dieren Werkzame stof Fipronil 2,5 mg Let op: Lees voor gebruik de bijsluiter. (Medpets.nl)

Frontline Anti Vlooien En Teken SprayFrontline Spray bestrijdt vlooien en teken en spuit je direct op je hond of kat. De spray kun je eenvoudig aanbrengen met de spuitflacon. * Makkelijk te doseren dankzij de sprayfles * Doodt vlooien binnen 24 uur en teken binnen 48 uur * Ook geschikt voor pups, kittens, drachtige en zogende poezen en teven * Verkrijgbaar in verpakkingen van 100 ml en 250 ml (Plein.nl)

De Frontline Spray is een veilige en effectieve bestrijder van vlooien, teken en luizen bij de hond en kat. Door de handige spuitfles kunt u makkelijk doseren en aanbrengen op de vacht van uw huisdier. Een groot verschil tussen de Frontline Spray en pipetten is dat de spray bij puppies en kittens al te gebruiken is vanaf de levensduur van 2 dagen. Daarnaast is de Frontline Spray zeer geschikt voor drachtige en zogende poezen en teven. De Frontline Spray werkt net als bij de pipetten van Frontline binnen 24 uur. Aangehechte teken worden allemaal binnen 48 uur gedood, hierdoor wordt de kans op het overbrengen van ziektes beperkt. Na de toediening is uw hond of kat beschermt voor 1 tot maximaal 3 maanden tegen vlooien en voor cs. 1 maand tegen teken. De werkingsduur is mede afhankelijk van de infectiedruk bij uw hond of kat. (Dierenwinkelxl.nl)

Dit is een farmaceutisch product. Pomp-spray met werkzame oplossing voor uitwendig gebruik op de huid voor honden en katten. Voor behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen. Beschermt binnen 24 tegen vlooien en binnen 48 uur tegen en teken en luizen na gebruik van het product. Belangrijke informatie over de verzending van dit product: Het product is uitsluitend leverbaar in Nederland Het product kan in bepaalde gevallen rechtstreeks vanuit onze apotheek ('apotheek zooplus SE') worden verzonden De levertijd bedraagt 1-4 werkdagen vanaf de verzenddatum Het pakket kan door PostNL, DHL of GLS worden bezorgd. Meer informatie hierover vind je in jouw verzendbevestiging en in 'Mijn zooplus' Bekijk ook de andere producten van Frontline. (Zooplus.nl)

Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Spray Het hele jaar door kan je hond of kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Spray bied je je dier bescherming tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Je spuit het product direct op je hond en/of kat. Doseer het middel op basis van de instructies in de bijsluiten, waar je ook enkele praktische tips vindt. Frontline Spray is geschikt voor volwassen honden en katten, maar ook voor pups en kittens vanaf 2 dagen oud, drachtige en zogende poezen en teven. Raadpleeg voor het gebruik bij puppy's en kittens een dierenarts! Gebruik de spray niet bij konijnen en ook niet bij zieke of herstellende dieren. De spray beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Vlooien en teken worden gedood binnen 24 tot 48 uur. De werking wordt niet of nauwelijks beïnvloed door natregenen, zwemmen of wassen. Hoe gebruik je het? Was je huisdier 2 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling niet, anders heb je de kans dat je de vetlaag op de huid weg wast. Draag handschoenen en spuit vervolgens met een afstand van 10 tot 20 cm de vacht tegen de haargroeirichting in. Maak de hele vacht nat. Bij hele jong een oude dieren kan je ook wat vloeistof op een katoenen doek sprayen en daar de huid mee inwrijven. Masseer de spray daarna goed in, vooral bij langharige dieren, zodat het product goed doordringt tot op de huid. Laat het product opdrogen in de lucht. Frontline Spray is verkrijgbaar in 100 ml of 250 ml. (https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/bd-internethandel-diergeneesmiddelen/). Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713942328201; 8713942402093; 3661103007050
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline spray tegen vlooien & teken bij hond of kat 100 ml
€ 19,90
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray - 100 ml
€ 20,30
Frontline Anti Vlooien En Teken Spray 100 ml
€ 21,89
Frontline - Spray
€ 21,99
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray 2,5 mg/ml Oplossing voor ongedierte Hond en Kat 100ml
€ 22,18
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Anti vlooienmiddel en tekenmiddel - Hond en Kat - 100 ml
€ 23,30
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Spray Hond/Kat - Anti vlooien en tekenmiddel - 100 ml
€ 26,38
Gerelateerde artikelen: