Frontline Combo Kitten - 1 pipet

7,990 - 13,260
Bestel nu direct voor € 10,49

Frontline Combo Frontline Combo is een combinatieproduct omdat het twee verschillende actieve bestanddelen bevat. Daarom doodt Frontline Combo naast volwassen vlooien en teken ook de eieren en larven van vlooien. Frontline Combo doodt vlooien binnen 24 uur en teken en luizen binnen 48 uur na toediening. Let op: De verpakking van Frontline ondergaat een vernieuwing. De verpakking is het enige dat verandert, het product blijft hetzelfde. Frontline Combo Kitten Frontline Combo Kitten bestaat uit een losse pipet Frontline Combo Kat. Deze pipetten zijn geschikt voor kittens, volwassen katten (vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht van 1 kg) en fretten. Wanneer u dit product vaker wilt gaan gebruiken, is het voordeliger te kiezen voor Frontline Combo Kat. De pipet doodt vlooien binnen 24 uur na blootstelling aan het product. Daarnaast doodt het pipet binnen 48 uur teken na blootstelling aan het product. Tevens wordt het risico op overdracht van besmettelijke ziekten sterk verminderd. Gebruiksaanwijzing De pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling leeg geknepen te worden tussen de schouderbladen.Let op: Dit product mag enkel gebruikt worden indien de kitten minimaal 8 weken is en minimaal 1 kg weegt. Werkzame bestanddelen Fipronil en S-Methopreen Voorzorgsmaatregelen Teken die reeds op de kat aanwezig zijn, dienen te worden verwijderd met bijvoorbeeld de O'Tom tekenhaak. Omgeving Om de kans op herbesmetting te verkleinen, raden wij u aan ook de omgeving te behandelen. Dit kan met een omgevingsspray als Indoor-X Ongediertespray. (Medpets.nl)

Frontline Combo Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kg Dit Frontline pakketje is speciaal gemaakt voor je nieuwe kitten. De verpakking bevat 1 pipet Frontline en beschermt je kitten de eerste weken tegen vlooien en teken.Frontline voor kittens is: * Ook geschikt voor fretten * Doodt ook de vlooieneitjes * Niet geschikt voor kittens jonger dan8 weken * Niet geschikt voor zieke of herstellende dieren * Niet geschikt voor konijnenLet op dat je bij het behandelen van je kitten ook de omgeving aanpakt door deze te behandelen met een omgevingsspray. (Plein.nl)

Frontline Combo Spot On Kitten - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Combo Het hele jaar door kan je kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Combo Kitten bied je je dier een zeer complete bescherming. Frontline Combo heeft een dubbele werking. Het bestrijdt volwassen vlooien en teken én is werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen nieuwe vlooien zich niet ontwikkelen en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je kat. Frontline Combo Kitten is geschikt voor kittens ouder dan 8 weken oud en/of zwaarder dan 1 kg. Ook geschikt voor fretten. Behandel je kat elke maand, het hele jaar door. Hoe werkt het? Frontline Combo is een pipet met vloeistof dat je volledig leeg drukt op de huid, tussen de schouderbladen. Daar kan je kat zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid van je dier. Maakt je kitten vlovrij Frontline Combo is ideaal in te zetten tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Het product voorkomt besmetting van de omgeving van je kat doordat onvolwassen vlooien worden gedood. * Doodt vlooien en beschermt je kat tegen herbesmetting gedurende 4 weken * Verhindert ontwikkeling van eieren, larven en poppen gedurende 8 weken, zo wordt een besmetting van de omgeving van de kat in dezelfde periode voorkomen * Doodt teken op je kat en beschermt tegen herbesmetting tot 2 weken * Doodt bijtende luizen Frontline Combo kan ook worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van vlooien veroorzaakte dermatitis (FAD). Het product blijft werkzaam en wordt niet beïnvloed door onderdompeling in water indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening. Frontline Combo Kitten bevat 1 pipet. (https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/bd-internethandel-diergeneesmiddelen/). Alle Frontline voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713942402352
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Frontline - Kitten pack
€ 10,49
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Kitten - 1 pipet
€ 10,95
Frontline Combo Anti Vlooien en Teken Druppels Kat vanaf 1 kg
€ 11,89
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On - Kat en Fret - 1 Pipet
€ 13,26
Thuiswinkel Waarborg
Frontline Combo Spot On Kitten - Anti vlooien en tekenmiddel - 1 pip
€ 15,38