Eukanuba Yorkshire Terriër Adult 2 kg

11,870 - 69,490
Bestel nu direct voor € 12,25

Eukanuba Yorkshire Terriër Adult hondenvoer is geschikt voor alle yorkshire terriërs ouder dan 1 jaar. De voeding helpt voor: * Sterke spieren en botten * Een ideaal gewicht * Een mooie, glanzende vacht en gezonde huid (Brekz.nl)

De Yorkshire Terriër is een kleine, kortharige hond die zelfverzekerd en trouw is. Deze honden worden vooral vanwege hun lange en glanzende vacht bewondert wat geen onderwol heeft. Daarom neigt hun huid ertoe droog en bijzonder gevoelig te worden. Bovendien is er vaak een bijzondere tandverzorging nodig, omdat deze honden een zeer kleine bek hebben. Eukanuba Breed Yorkshire Terriër is een compleet en uitgebalanceerd hondenvoer, wat de gevoelige huid van deze honden ondersteunt, voor een mooie en glanzende vacht zorgt en de kleine bek gezond houdt. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat honden een bovengemiddelde leeftijd kunnen bereiken! Jouw trouwe viervoeter verdient het om te mogen genieten van een uitzonderlijk lang leven. Na 10 jaar onderzoek heeft Eukanuba aangetoond dat het voer van Eukanuba er voor zorgt dat jouw hond langer kan leveren. Door het uitzonderlijke eten, in combinatie met jouw zorg, genieten jij en jouw hond langer met elkaar. Eukanuba Breed Specific Yorkshire Terriër in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor volwassen Yorkshire Terriers vanaf 1 jaar. Ook ideaal voor Cavalier King Charles Spaniels, Toy Poodles en Shih Tzus. Perfect uitgebalanceerd: afgestemd op de behoeften van het ras, ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Dierlijke eiwitten: helpen de vetvrije spiermassa te behouden Bron van calcium: belangrijk voor het behoud van normale botten Met vitamine E en bètacaroteen: optimaal uitgebalanceerd gehalte, kan een normaal immuunsysteem ondersteunen Ondersteunt de spijsvertering: verrijkt met prebiotica en bietenpulp Tandverzorgingssysteem: DentaDefense formule en zeshoekige brokjes ter ondersteuning van het gebit Optimaal voedingsprofiel: bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in evenwichtige verhoudingen Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en GGO's In een praktische ritszak, hersluitbare verpakking Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Adult Yorkshire Terrier Kip 2 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor yorkshireterriërs (ook ideaal voor Cavalier King Charles-spaniëls, dwerg- en toypoedels en shih tzu’s) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerdevoeding en bevat essentiële mineralen voor de tanden om het gebit sterk en gezond te helpen houden en heeft een hoger gehalte aan prebiotica* ter bevordering van een gezonde spijsvertering van jouw hond.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond.*t.o.v. Eukanuba Volwassen Klein ras * Zorgt voor een optimale spijsvertering met een hoger prebioticagehalte (vs Adult Kleine Rassen). * Helpt het natuurlijke afweersysteem van een ouder wordende hond te ondersteunen met optimale hoeveelheden bèta-caroteen en vitamine E. * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)







Categorie
Merk
EAN(s)
8710255120591
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Yorkshire Terriër Adult hondenvoer 2 kg
€ 15,20
Thuiswinkel Waarborg
2kg Yorkshire Terriër Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 16,86
Eukanuba Dog Adult Yorkshire Terrier Kip 2 kg
€ 18,34