Eukanuba West Highland White Terrier 2,5 kg

12,150 - 40,250
Bestel nu direct voor € 13,95

Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer is een complete en uitgebalanceerde voeding en is speciaal ontwikkeld voor honden van het West Highland White Terrier ras vanaf 1 jaar oud.  * Vetarm, stimuleert een blijvend gezond gewicht * Bevordert een gezonde huid en glanzende vacht en helpt haaruitval reduceren * Ook geschikt voor Schotse terriërs, Welsh terriërs en Dwergschnauzers (Brekz.nl)

Kleine hond, grote naam: Veel fans van de West Highland White Terrier noemen de knuffelige viervoeter liefkozend gewoon "Westie". Zijn kleine formaat zegt niets over zijn karakter. De slimme terriër is extreem zelfverzekerd, speels en heeft een sterke drang om bezig te blijven. Met zoveel activiteit heeft hij de juiste voeding nodig. Eukanuba Adult Breed Specific West Highland White Terrier is perfect voor dit ras. Het droogvoer is in samenwerking met dierenartsen speciaal ontwikkeld voor dit ras, dat uit Schotland komt. Dankzij de dierlijke eiwitten die het bevat, ondersteunt het hondenvoer het behoud van magere spieren en kan het ook een normale spijsvertering en optimale opname van voedingsstoffen bevorderen. Hiervoor zijn geselecteerde prebiotica en bietenpulp toegevoegd. Daarnaast voorziet Eukanuba Adult Breed Specific West Highland White Terrier je kleine bundeltje energie van waardevolle omega vetzuren, die kunnen bijdragen aan een glanzende vacht en een gezonde huid. Eukanuba Adult Breed Specific West Highland White Terrier in één oogopslag: Volledig droogvoer voor volwassen West Highland White Terriers vanaf 1 jaar. Ook ideaal als compleetvoer voor Schotse, Cairn Welsh Terriers en Dwergschnauzers Uitgebalanceerde voeding: recept ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, afgestemd op de behoeften van het ras Bron van dierlijke eiwitten: kan helpen de vetvrije spiermassa te behouden Verrijkt met prebiotica en bietenpulp: kan een normale spijsvertering en de opname van voedingsstoffen ondersteunen Met omega-3- en omega-6-vetzuren: kan bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht Ondersteunt de tandhygiëne: DentaDefense tandverzorgingssysteem en speciale brokjesvorm Rijk aan vitale stoffen en gezond: optimale verhouding eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en genetisch gemodificeerde ingrediënten Praktische ritszak, hersluitbare verpakking Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Eukanuba. (Zooplus.nl)

Eukanuba Dog Adult West Highland White Terrier Kip 2,5 kgEukanuba’s rasspecifieke voeding voor West Highland white terriërs (ook ideaal voor Schotse, Cairn- en Welsh terriërs en dwergschnauzers) is zorgvuldig samengesteld om jouw hond te helpen een lang en gezond leven te leiden.Dit speciale droogvoer geeft jouw hond 100% volledige en uitgebalanceerde voeding en bevat essentiële mineralen voor de tanden om het gebit sterk en gezond te helpen houden. Het bevat een hoger gehalte aan prebiotica om een gezonde spijsvertering te bevorderen en draagt bij aan een gezonde huid en stralende vacht met omega 6- en omega 3-vetzuren.Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba biedt expertise op het gebied van voeding voor elke levensfase van jouw hond. * Zorgt voor een optimale spijsvertering met een hoger prebioticagehalte (vs Adult Kleine Rassen). * 30% minder vet dan Eukanuba Volwassen Klein ras * Helpt de natuurlijke afweer te versterken met antioxiderende vitaminen * Met dierlijke eiwitten waarvan klinisch is bewezen dat deze soepele spieren ondersteunen. * Bevordert een gezonde huid en stralende vacht met een klinisch bewezen verhouding van omega-6 en omega-3 vetzuren. (Plein.nl)





Categorie
Merk
EAN(s)
8710255120560; 8710974812616
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba West Highland White Terrier hondenvoer 2,5 kg
€ 16,90
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg West Highland White Terriër Eukanuba Breed Specific Hondenvoer
€ 17,14
Eukanuba Dog Adult West Highland White Terrier Kip 2,5 kg
€ 20,26
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba West Highland White Terriër - Breed Specific - Hondenvoer - 2.5 kg
€ 21,83