Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Pup / Junior 20 kg
Friday, 19 April 2024

Cavom Compleet Pup / Junior 20 kg

51,770 - 101,410
Bestel nu direct voor € 51,77

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer is complete voeding voor pups die 4 á 5 weken oud zijn tot ongeveer 6 á 7 maanden oud. * Ondersteunt de groei van uw pup * Makkelijk verteerbaar * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Met Cavom Compleet Puppy/Junior krijg je volwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden, dat perfect is afgestemd op de levensfase tot 9 maanden. Om aan de behoeften tijdens de snelle groeifase van honden te voldoen, heeft het voer een hoog energiegehalte en levert het alle belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen. Cavom Compleet Pup/Junior bevat energierijke ingrediënten zoals dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten en goed verteerbaar graan dat bijna volledig wordt ontsloten. De verwerkte natuurlijke grondstoffen zijn precies afgestemd op de behoeften van puppy's en ook zorgvuldig op elkaar afgestemd. Het droogvoer (gedrenkt in melk) is ook geschikt voor zeer jonge dieren vanaf de leeftijd van 4 tot 5 weken. Het wordt genkenmerkt door een heerlijke geur en een goede smaak. Cavom Compleet Puppy/Junior in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor puppy's en jonge honden (4-5 weken tot 6-9 maanden) Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Hoog energiegehalte: bevat veel calorieën uit dierlijke en plantaardige eiwitten, evenals rundervet en oliën, ideaal voor snelgroeiende jonge honden met hoge energievereisten Evenwichtig en compleet: de receptuur is perfect afgestemd op de behoeften van jonge honden Goed verteerbaar: de aanwezige granen zijn bijna volledig ontsloten en kunnen daarom goed worden verteerd Dierlijke en plantaardige eiwitten: gebalanceerd aminozuurprofiel Heerlijke geur en een lekkere smaak: wordt zelden afgeslagen door honden Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen in de ingrediënten te behouden Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Cavom puppy hondenvoerDe volledige voeding voor pups en opgroeiende honden. Cavom Puppy is een volledige voeding voor jonge honden op basis van rundvlees. De brok is geperst en de granen die gebruikt worden zijn ontsloten hierdoor is Cavom zeer licht verteerbaar voer. * Licht verteerbaar * 100% natuurlijk * Zorgt voor gezonde groei * Uitgebalanceerd voor de jonge hond * Geschikt voor honden vanaf 4 weken (Plein.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8716081990100
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer 20 kg
€ 51,77
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Puppy/Junior Cavom Hondenvoer
€ 52,99
Cavom Compleet Hondenvoer Pup - Junior 20 kg
€ 53,95
Cavom - Compleet puppy
€ 55,99
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Pup/Junior - 20 KG
€ 57,20