Home > Hondenvoer > Cavom > Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg
Friday, 19 April 2024

Cavom Compleet Lam / Rijst 20 kg

55,340 - 211,370
Bestel nu direct voor € 55,34

Cavom Compleet lam en rijst hondenvoer is een voeding voor junior en volwassen honden honden met als basis lam en rijst. * Ondersteunt de spieren en gewrichten * Helpt tegen voedselovergevoeligheid * Voor een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Als je hond last heeft van voedselallergieën of -intoleranties, kan dit te wijten zijn aan spijsverterings- en huidproblemen. Cavom Compleet met rijst en lam is speciaal ontwikkeld voor jonge en volwassen honden met deze problemen. Het voer is goed te verdragen en goed te verteren. Het droogvoer is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en bevat rijst en lamsvlees, die als uiterst geschikt worden beschouwd voor honden met allergieën en intoleranties. Het is gemaakt met eiwitten en vetten van dierlijke en plantaardige oorsprong en wordt gekenmerkt door een evenwichtige samenstelling. Daarnaast scoort het hondenvoer Cavom Complete met rijst en lamsvlees punten met een heerlijke geur en een lekkere smaak. Cavom Compleet Lam Rijst in één oogopslag: Volwaardig droogvoer voor joonge en volwassen honden Gemaakt van natuurlijke ingrediënten Goed te verdragen: gemaakt met rijst en lam, ideaal voor honden met allergieën en intoleranties Licht verteerbaar: de ingrediënten kunnen goed worden verteerd en verwerkt Dierlijke en plantaardige eiwitten en vetten: gebalanceerde receptuur voor een volwaardige voeding Koudgeperst: innovatief productieproces, om de waardevolle voedingsstoffen van de ingrediënten te behouden Lekkere smaak: wordt door veel honden zelden afgeslagen Niet de variant die je zoekt? Bekijk hier het complete aanbod droogvoer van Cavom. (Zooplus.nl)

Cavom Compleet Hondenvoer met lam&rijstDeze geperste brok is geschikt voor junior en volwassen honden met een overgevoeligheid voor voeding. De basis voor dit hondenvoer is lam en rijst. Ook wanneer je hond veel last heeft van allergieën kan Cavom lam&rijst een goed hondenvoer zijn. * Voeding zonder tarwe graan * Goede voeding voor overgevoelige honden * Geperste brokken * Houdt het gebit van de hond sterk (Plein.nl)

Cavom compleet lam & rijst is een volledige voeding voor junior en volwassen honden met als basis lam en rijst. Cavom compleet lam & rijst is uitermate geschikt voor honden die overgevoelig zijn of aanleg hebben voor... (Dierenwinkelxl.nl)



Categorie
Merk
EAN(s)
8716081990131
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Cavom Compleet lam en rijst hondenvoer 20 kg
€ 55,34
Thuiswinkel Waarborg
20kg Compleet Lamb & Rice Cavom Hondenvoer
€ 55,99
Cavom Compleet Hondenvoer Lam - Rijst 20 kg
€ 56,95
Cavom - Compleet Lam en Rijst
€ 59,49
Thuiswinkel Waarborg
Cavom Compleet Lam/Rijst - 20 KG
€ 61,20