Acana Heritage Sport & Agility Hond 11,4 kg

65,260 - 151,490
Bestel nu direct voor € 65,26

Acana Heritage Sport&AgilityAcana Heritage Sport&Agility is rijk aan lokaal gefokte scharrelkip, scharreleieren, in het wild gevangen platvis, zongerijpt fruit en groenten. Speciaal gemaakt voor honden die actiever zijn zoals sledehonden, sporthonden enz. * 100% natuurlijk en biologisch * Tarwe- en glutenvrij * Minimaal 60% vlees * Geen synthetische toevoegingen (Plein.nl)

Acana Dog Sport & Agility hondenvoer is een natuurlijke hoogwaardige voeding voor actieve honden en sporthonden. * Rijk aan vers vlees, vrij van aardappelen en granen * Hoogwaardige ingrediënten * Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (Brekz.nl)

Acana Heritage Sport & Agility Dog De hond is geëvolueerd als carnivoor, met een natuurlijke behoefte aan voeding met gevarieerd vers vlees en verse vis aangevuld met kleine hoeveelheden groenten, fruit en grassen. Acana Heritage wordt voor het grootste deel gemaakt van voedingsstoffen die van nature aanwezig zijn in de ingrediënten. Actieve honden kunnen baat hebben bij een voeding met veel proteïne en vet. Of ze nu schapen hoeden of bij wedstrijden hoog moeten springen om een bal of frisbee te vangen. Acana Sport & Agility Dog bestaat voor 75% uit vers vlees en verse vis; scharrelkip en in het wild gevangen platvis. Deze voeding is geschikt voor actieve honden die topprestaties leveren. Acana Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond. Biologically Appropriate™ Biologically Appropriate diervoeding bestaat voor een groot deel uit verse ingrediënten. Een ander facet van Biologically Appropriate is dat de voeding is afgestemd op het verteringskanaal van het dier. De producten bevatten dan ook geen geur-, kleur- of smaakstoffen of andere toevoegingen en zijn GMO (Genetically Modified Organism) en antibiotica vrij. Voordelen Gemaakt met lokaal (Alberta, Canada) verkregen ingrediënten Rijk aan proteïne en vet Laag in koolhydraten ( (Medpets.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
64992530112
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Acana dog sport & agility - 11,4 KG
€ 65,26
Acana Heritage Sport&Agility 11,4 kg
€ 67,49
Acana Dog - Sport & Agility Recipe
€ 69,99
Acana Sport & Agility hondenvoer 11,4 kg
€ 76,25
Thuiswinkel Waarborg
Acana Sport & Agility Dog Heritage - 11,4 kg
€ 76,90